73. Bölüm

5K 470 34
                                    

73. Bölüm: Dao Nedir?

Kristaller bol keseden harcanırken Ren iyice melankoliye bağladı.

İçten içe hayalgücünü çalıştırıp olasılıkları düşünürken birde hayatın yüzüne vurduğu şaplağa içerliyordu. Çünkü bu sefer karşısındaki manzara yüzünden ağır darbe yemişti. Fiziksel olmasada içsel büyük bir etki vardı.

Şu gezegende bile bu kadar kaynak olacağını hiç düşünmemiştim.

Ren, yanından geçen üçüncü bir konvoyu görünce elleriyle yüzünü kapadı.

"Artık bakamıyorum. Hayııır!!! Daha fazla olmamalı."

Ama dahasıda vardı. Hemde öncekinin iki katı kadar vardı. Sadece bir saat içinde havuzdaki rengi kırmızı ve siyah arası değişen sıvının miktarı iyice arttı. Her atılan kristalle de sıvının boyu biraz daha yükseldi. Ve içindeki enerji miktarı 3 milyon kristale ulaştığında sona erdi.

Ren deminki çocuğun söylediklerine göre başka bir şeyin yapılacağını beklemiyordu. Zehir eklenmiş, sonrada kristal atılmıştı. "Acaba şimdi içine atlasam ne olur" diye düşünüp havuza biraz yaklaştı.

Göz ucuyla keskin sıvının görüntüsü ile midesi kalktı ve geri döndü. Sadece bu sıvının üstündeki parlayan gökkuşağı gibi hava akımları bile Ren de korkuya sebep oluyordu. O sıvıya birde gerçekten girip hayatta kalacağını düşünmek akıl karı gelmedi.

Zaten savaşçı değildi ve hızlı iyileşemiyordu. Birde o sıvıya girip Dao seviyesine çıkacağını düşünmek hayal olurdu. Zaten bu sıvının tam olarak ne işe yarayacağını anlamamıştı. İçine girilecek olması garip olurdu değil mi?

Hava karardığında sabırla bekleyen Ren hala arada sırada kristalleri düşünüyordu. Sadece 6. seviyeden 7ye geçmek için yaklaşık 100 tane kristal kullanmıştı. Ve bu kristaller orta kalitedeydi. Yani Zifu 1 seviyedeki standart bir hayvanın kristaliyle karşılaştırsa 1000 tane krital ediyordu. O zamanlar Ren bu miktarın çok göz alıcı olduğunu düşünmüştü. Üstelik diğer tüm insanlar ve yaratıklar gibi yavaşça meditasyon yapmasıda gerekmiyordu.

Ağzına atıp karnına inen tüm krsitaller anında eriyip saf formlarında dantianına zorla doluyordu. Ren bu yeteneğin nerden geldiğinden de emin değildi. Belki ailesinden kalma bir şeydi, belkide Nuren'in verdiği kandan.

Ama içten içe bu yeteneğin ailesi ile bir ilgisi olduğunu daha çok düşünüyordu. Eski hayatlarında bir sürü şey görmüş ve duymuşken göğsünde kıpırdamadan duran 8 damla kanın etkisi olacağına inanamazdı. Aklından geçen bir sürü şeyin sonunda tekrar kristal konusuna dönünce bakışlarını havuza çevirdi.

"Havuzu gördüğü gibide iç çekti. 7. seviyeden 10. seviyeye çıkmam için gereken kristal miktarı muhtemelen......

Ren iyice düşünüp hesaplarken arkasından kalabalık bir grup geliyordu. Üstlerindeki kıyafetler altın ve kan kırmızısı arasındaydı. Bu insanlara dikkat etmeyen Ren bakşları havuzda oturduğu sokak köşesinde saymaya devam etti. Vücudundaki dolaşan toplam enerjinin miktarı ile dantianının normal hızıyla enerji üretişini karşılaştırınca ve birkaç içsel kontrolle sonunda sayıyı bulmuştu.

En az bin tane yüksek seviye kristale ihtiyacım var. Ve bunlarla bile ucu ucuna 10. seviyeye geçerim. 10. seviyenin üst sınırına çıkıp Dao sınırına gelemem. Onuda içine katarsam yaklaşık 1500 yüksek kristal eder.

Ren kafasını kaldırıp arkasında büyük gülültnün olduğu yere bakıp misafirleri gördü. Hepsi altın ve kırmızı renkli kıyafetlerle yerel insanların düşmanca bakışlarını çekmişti. Ren bile bu adamların kim olduklarını biliyordu. Shin İmparatorluğunun soyluları. Aralarında Zifunun üstünde bulunan birinin olmaması ise Ren için büyükbir rahatlık sağladı.

Elementa- Ölümsüzlük MasalıOù les histoires vivent. Découvrez maintenant