98. Bölüm

2.7K 255 4
                                    

Bölüm 98: Abla Auriel..?


Ren istemeden merak etti. Acaba Auriel Sıkıştırma tekniği bir şekilde enerjisini atomik seviyelerde parçalayarak nükleer bir saldırı mı yaratıyordu?

Bilimsel açıdan mantıklıydı. Ama Ren bu kadar basit olamayacağını düşünerek kafasını iki yana salladı.

Patlama bir dakikanın sonunda çekirdeğin ortadan kaybolması ile anında yok olduğunda Ren kulaklarını kapamayı ancak kesebildi. Mavi alevlerin onu sesin tehlikesinden koruması yeterli olsada ses yinede rahatsız ediciydi. Ren kulaklarında geçmeyen tiz bir çınlama duymaya başlamıştı.

Çınlamanın içinde normalde alevlerinden duyduğu türden garip çığlık sesleri de olması ile Ren'in yüzü buruştu.

"Bu manyak mavi alevler neden bağırıyor, bu sesler ne....ya ne oluyor arkadaş?"

..

Ren Aijinin önceden durduğu noktaya gidince sadece iki tane kılıç buldu. Toprağın yüzlerce metre yok olduğu bölgede hiç kimse kalmamıştı. Toplamda Aijin geldikten tam 7 dakika sonra Ren ve Aijinin kavgası sona erdi.

Hızlı refleksler, daha gelişmiş beyin ve daha öldürücü teknikler....bu şartlar altında kavgalarının uzun sürmesi imkansızdı. Ama Ren'in unuttuğu önemli bir şey de vardı. Bir Lloyd'a neden lloyd dendiğini Ren unutmuştu.

Antik zamanlarda tanrıların gözetiminde bile olsa, insanlar başta olmak üzere bir çok ölümlü ırk Lloyd seviyesine çıktılar. İlk kez aynı seviyedeyken avantaja sahip oldukları bir seviye keşfedilmişti.

Bir tanrı kanı taşıyan "yarıtanrı", eğer seviyesi Zifu ya da Dao ise aynı seviyedeki insanlardan çok daha güçlü olurdu.

Evrenin her yerinde tüm tanrı kanı taşıyan varlıklar ölümlüleri düşük seviyelerde ezmişti.

"Lloyd !!! "

İşte bu seviyede durum tam tersine dönmüştü. İnsanlar başta olmak üzere ölümlüler sadece kendilerine özel bir şey keşfettiler. Bir Lloyd kendine özel eşsiz bir yeteneğe sahip oluyordu.

Ren kafasında farklı düşünceler ve enerji manipülasyonu ile ilgili fikirlerle yerinde durup diğer düşmanlarını bekledi. Aklında çoktan Aijin ölmüştü. Hatta Aijinin kılıcını elinde tutmak Ren'e garip bir tatmin olma hissi veriyordu.

"Düşük seviye Soylu Kılıç"

Ren kılıcın bıçak kısmının garip bir soğuk enerji yaydığını hissetti. Hatta o kadar soğuktu ki Ren temas ederken rahatsız oluyordu. Kendisi gibi ateş elementini kullanan biri için buz en büyük düşman anlamına gelirdi. Hatta Ren bu kılıcın su elementine uyumlu bir kullanıcı için yaratıldığını kolayca hissetsede kullanmayı bile denedi.

"Huuh (iç çeker) "

Birkaç başarısız denemeden sonra Ren kılıcı yüzüğüne geri koyarken iç çekmek zorunda kaldı. Bir an için bu kılıcı kullanarak gücünün artacağını düşünmüştü. Ama kılıç elinde kullandığı hareketlere karşı davranıyordu. Hatta Ren kılıcın bir çeşit bilinci olup olmadığını bile merak etti.

Go'nun hafızasında antik zamanların tüm bilgisi bulunsada kılıçlar, silahlar, teknolojik gelişmeler sonradan oluşmuştu. Ren ölümlüler başa geçip federasyonu kurduktan sonra yaratılan bu kılıcın ismini bile bildiği için şanslıydı.

Elini sallayıp Aijinin bıraktığı diğer kılıcı tuttu. Kendi kullandığı kılıçtan çok daha güçlüydü. 3. seviye Dao enerjisine uygun silah.

Elementa- Ölümsüzlük MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin