0.2

2.8K 246 18
                                    

25 Ocak Pazartesi günü..İlk defa doğum günümde aile ortamını hissediyordum,doğum günlerimde ailem genellikle işte olurdu.Sen de oradaydın Jung Yoonoh.Elinde hediye paketiyle bana,'pasta için buradayım' bakışları atıyordun.Bakışların arada Soohyun teyzeme kayıyor onunla konuşmaya çalışıyordun.Onunla aynı lisede okuyan bir erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordun.Ve bu yaptıkların beni güldürüyordu.

Annen ise sadece bir hediyeyle yetinmemişti.Gerçekten beni seviyordu.Bu her ne kadar benim hoşuma gitse de aklıma kendi annemi getirmişti.Benimle beş dakika bile konuşmamış,doğum günümü kutlayıp işi olduğunu söyleyip kapatmıştı.Buna da müteşekkirdim.

Hediye sırası sana gelince düzgün kaplayamadığın pembe paketi bana uzattın.Paket çok parlaktı ve sen fazla umursamaz görünmeye çalışıyordun.Yoksa utanıyor muydun?

Paketi açtığımda içinden pembe her tarafı tüyle kaplı kocaman bir günlük çıkmıştı.Pembeyi sevdiğim söylenemezdi.Fakat nefret de etmezdim sadece tercih etmediğim bir renkti.

Kızların pembe şeyleri sevdiği için bu renk aldığını söylediğinde gidip sana sarılmıştım.Robot gibi hareksiz durduğunda zaten yüzümde olan gülümseme artmıştı.Bu çok sevimliydi.

Doğum günüme katılan ilk arkadaşımdın.Bana hediye alan da...

Reliquia ◇ Jung JaehyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin