0.5

2.1K 230 14
                                    

Lisenin başında ilişki durumuz çok komikti.Tamam,tamam seninki değil benimki..Benim öyle ise senin de benim gibi olmanı istemiştim.Bu bencilce gelebilirdi fakat bana yaptıklarını göz önünde bulundurursak bunu istemekte haklıydım.

Matematik öğretmenimden hoşlanıyordum ve umutsuz vakaydım.Tamam kabul ediyorum biraz daha ileri gitseydim okuldan atılabilirdim ama bu olmamıştı değil mi?Adam felaket yakışıklıydı ve o konuşurken başka bir şeyle ilgilenmek ona büyük haksızlıktı.Bu yüzden matematikten kalmıştım ve zerre kadar pişmanlık yaşamamıştım.

Okulun en güzel ve zeki kızı Hye Jin sevgilindi.Seninle çıktığına göre zekasından şüphelenebiliriz ama şu doğruydu ki kız güzeldi.Hala o kızla nasıl sevgili olduğunuzu anlamıyorum.

Sen güzel şeyler yaşayıp deneyimliyordun ve ben de dersinde zar zor çektiğim resimlerine bakıp aptal aptal sırıtıyordum.Her şey bundan ibaretti.

Okul seni ve beni tanıyordu.Sen genç kızların kalbini çalan okulun basketbol takımı kaptanıydın.Ben ise okulda herkesin tanıdığı,sosyal,her aktivitede parmağı olan okul başkanıydım.

Saçlarım o zamanlar uzundu ve nedensiz bir şekilde saçlarımı kısacık kestirmiştim. Saçlarım çene hizamdaydı ve kısa kahküllerim vardı.Çirkin hissediyordum ama sürekli sevimli göründüğümü söylüyordun.

Yalan söylediğini biliyordum.Beni ilk gördüğünde Dora'ya benzediğimi söyleyip dalga geçmiştin.

O sıralar zaten iyi olmayan ruh halim 1 hafta sonra daha kötü olmuştu.Çünkü matematik öğretmenim tayinini istemiş,Busan'da bir liseye atanmıştı.Eve gelip ağlamıştım.Her ne kadar beni tanıyan ve benim tanıdığım insan sayısı fazla olsa da ilk aşk acımda yanımda olan kimse yoktu.Sen bile...Çünkü her ondan bahsettiğimde olmayan gerçekçi kişiliğin ortaya çıkıyordu.Bana asla gerçek olmayacak şeyler istediğimden bahsediyor,yakınıyordun.Haklıydın Yoon,bunu zaman geçtikçe daha iyi anladım

Medya

IU - Secret Garden

Reliquia ◇ Jung JaehyunWhere stories live. Discover now