1.1

1.8K 202 11
                                    

Son sınıflar arasında düzenlenen baloyu hatırlamak istemesem de her şeyi gereksiz ayrıntılarıyla hatırlıyorum

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Son sınıflar arasında düzenlenen baloyu hatırlamak istemesem de her şeyi gereksiz ayrıntılarıyla hatırlıyorum.

O sene de okul başkanı ben olduğumdan tüm ayarlamaları yapmak zorunda kalmıştım.Üstümde beyaz bir elbise vardı ve o gün herkes özel hissederken ben hiçbir şey hissetmemiştim.

Sen üzerine tam oturmuş takım elbiseyle,kolunda Hye Jin'le geldin baloya.Youngho ikinizin gelmeden tartıştığınızı söylemişti yanağımdan makas alıp kalabalığa ilerlerken.Bi süre kusursuzluğunu izlemiştim uzaktan.

Daha sonra bi kız elbiseme içecek dökmüştü.Lavaboya gitmiştim ama dolu olduğundan içeri adımımı atamamış,personel tuvaletine girmiştim.

Lavaboya yaslanmış okul basket takımından Chanhyuk ve arkası dönük ama aynadaki yansımasından gördüğüm Hye Jin...İkisi orada öpüşürken boşlukta asılı kalmıştım.Daha sonra Chanhyuk ile göz göze gelmiştim.İlkten şaşırsa da iğrenç gülümsemesini ortaya çıkardığında daha fazla dayanamayıp oradan ayrılıp kendimi dışarı atmıştım.

Ne yapacağımı bilmez bi şekilde ayakta dikilirken üzerimdeki şok etkisi ile olduğum yere çöküp oturmuştum.Seni aldatmıştı.Aklım böyle bir şeyi almazken hissetmişsin gibi seni yanımda buldum.Bana ne olduğunu sordun.Sana cevap veremedim.Vermeliydim,her şeyi söylemeliydim.Anında.

Ama bilirsin Yoon.Böyle anlarda aklım kendini karanlık odalara kapatır,hiçbir şey de almaz içeriye.

Kendimden hiç beklemediğim bir şekilde davrandım.Küçük ben,kapının yanına dikildi ve kınayıcı bakışlarını dikti üstüme.Yanlış yaptığımı söyledi.Ama ben seninle içeriye girip iyi olduğumu söyledim.Bana inanmadın.Daha sonra Hye Jin gelip dans etmeniz gerektiğini söyledi.Onları gördüğümden haberi yoktu o gün.Yarısı gün öğrenmişti.

Kavalyem yoktu.Tekli sandalyeye oturup dans edenleri izledim.Vicdanım sızlarken her şey o kadar yanlıştı ki.Siz orada romantik bir filmin en güzel sahnesini canlandırırken elimden seyirci olmak dışında bir şey gelmedi.

Dostluğumuzdaki en büyük darbe belki de o gün benim söyleyemediklerimdi belki de en baştan beri seni sevmem.Her türlü hain bendim ilişkimizde.Her şeyin bambaşka olmasını dilerdim o gün.

Hiç çalmayacak bir şarkının nakaratını düşledim,dans ediyorduk.Üstümdeki leke hala yerindeydi ve hiçbir zaman da çıkmadı.Koca bir aptaldım.Ve olabildiğince bencil.Hayatım boyunca da böyle kaldım.


Medya
Lord Huron - The Night We Met

Reliquia ◇ Jung Jaehyunजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें