0.6

2K 217 4
                                    

Sanırım en güzel anılarım Youngho ile tanıştığım o yıl geçti.

Okula daha gelmeden popüler olan Youngho bana göre abartılıyordu. Hatta ona bu popülerlik yüzünden önyargılı davranmıştım.Kendini beğenmiş,kasıntı bir tip beklediğim aşikardı.

O gün beni kantine çağırmıştın.Normalde birlikte değil arkadaşlarınla yemek yerdin.Yanına geldiğimde yanında tanımadığım bir çocuk vardı.Çoktan bir şeyler konuşmaya başlamıştık.Büyük ihtimalle geçen akşam yemeğinden sonra son kalan pudingi kimin yediği hakkında tartışıyorduk -eminim sen yemiştin-.Tartışma devamında arkadaşında olaya dahil olmuş eğer susarsak çıkışta tatlı bir şeyler ısmarlamak istediğini söylemişti.

İkimiz de sustuğumuzda arkadaşının güldüğünü hatırlıyorum.Bir gülüşün bu kadar etkileyici olduğunu kanıtlayan kişi oydu.O gülerken kendinizi gülüyor buluyordunuz.Artık hangisine gülmek denirse ben daha çok görüntü kirliliği yapıyordum.

Tanışmak adına elimi uzatıp adımı söylemiştim.Youngho'yla çocukluk arkadaşı olduğunu ve onun okula bu kadar erken geleceğini bilmiyordum.Tüm önyargım boşa çıkmıştı ve buna bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim.

Youngho harika bir insandı ve çıkışta bizi kafeye getirmişti.Daha sonralarda orayı mekanımız yapmıştık.Ucuzdu ve yiyecekler lezzetliydi.Ve bizde öğrenciydik...

Daha sonra Youngho bizden ayrılmış,işleri olduğunu söylemişti. Seninle o taşlı yolda yürürken her şey güzeldi.Aptalca yaptığın şakalara karşılık veriyordum ve gülüyorduk.Güzeldik Jung Yonooh. Sıcak bir bahar günü hiç olmadığımız kadar güzeldik.


Medya

Susie Suh - Feather In The Wind

Reliquia ◇ Jung JaehyunWhere stories live. Discover now