21ο κεφάλαιο

192 22 31
                                    

Ελπίζω να σας αρέσει!

Η Margaret περίμενε έξω ακριβώς από τις μεγάλες καφέ πόρτες.

Έστειλε ένα μήνυμα σε άγνωστο αποστολέα, μίλησα στους δικαστές σε περιμένω.

Λίγη ώρα αργότερα το πρόσωπο της έλαμψε, έφτασε επιτέλους, κρατούσε στα χέρια έναν φουσκωτό μπλε σκούρο φάκελο και την στολή του.

Έκανε νόημα σε έναν αστυνομικό να ενημερώσει ότι υπάρχει καινούριος μάρτυρας στην υπόθεση.

Ο δικαστής είχε δώσει σήμα να μπούμε μέσα εγώ και η Margaret.

Το πρόσωπο του Κώστα έλαμψε, του χαμογέλασα ελαφρά και συνέχισα, από μέσα μου ήθελα να δω τον Jenson πίσω από τα κάγκελα σύντομα.

"Πως ονομάζεστε;" , ρώτησε ο δικαστής.

"Μυστικός πράκτορας του FBI, Chris Wuingerter", απάντησα.

Κοίταξα τον Κώστα και είχε ένα τεράστιο ερωτηματικό στο πρόσωπο του.

"Παρακαλώ κύριε, πείτε μας όσα έχετε να πείτε", είπε.

"Ορκίζομαι εγώ ο Chris Wuingerter να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.

Όταν η Alison Black μπήκε στο νοσοκομείο, 1.5 μήνα ύστερα, ο Κώστας Στεργίου επισκέφτηκε την Alison ζητώντας να την δει ο γιατρός Άρης Παπαδημητρίου δεν του επέτρεψε λέγοντας του ότι δεν επιτρέπεται.

Όταν έβγαινε από το νοσοκομείο άκουσε τον Jenson White να μιλάει στο κινητό και να λέει ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος αθώος για την κακοποίηση της Alison. Εκείνη την μέρα δέχτηκε και τον πρώτο φάκελο από τον Άρη Παπαδημητρίου αν και το γράμμα έχει καεί.

Ύστερα από μέρες ο Κώστας δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα και έδωσε την ηχογράφηση στον δολοφονημένο αστυνομικό Ελευθέριο Ελευθερίου στον οποίο τον επισκέφτηκα μαζί με την ομάδα μου και ύστερα από την ομιλία μας προσπάθησε να με σκοτώσει και του φύτεψα μια σφαίρα στο κεφάλι, όταν ειδοποίησα τον ανώτερο μου, διευκρίνισε να αφήσω την αστυνομία να κάνει την δουλειά της.

Μέρες αργότερα βρέθηκε πυροβολιμένος.

Όταν επέστρεψα με τον Κώστα Στεργίου από τις διακοπές στην Μύκονο ένας άνδρας του έκλεψε την συσκευή του στην οποία είχε την ηχογράφηση δεν πίστευα ότι ήταν τυχαίο και το έψαξα παραπάνω.

Μία περίπου βδομάδα αργότερα όταν έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι για την σύλλεξη στοιχείων, η αστυνομία ήρθε σπίτι του και βρήκαν την μπλούζα και τα παπούτσια της Alison Black και τον πήραν στο κρατητήριο και για ανάκριση.

Ένας ΧτύποςWhere stories live. Discover now