28ο κεφάλαιο

104 19 10
                                    

11 Οκτωβρίου

Ο Alex μίλησε στο τηλέφωνο με τον Chris και του είπε τις κινήσεις του και τα νέα του.

Περίμενε και περίμενε τηλεφώνημα από τον Μιχάλη για να του πει τυχόν νέα για το αν μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα.

Δεν άντεξε και τέσσερις ώρες αργότερα τηλεφώνησε είχε πάει μεσημέρι.

Η απάντηση του Μιχάλη ήταν, ότι δεν έχει ψάξει ακόμα αλλά θα προσπαθήσει από μεθαύριο γιατί του έχουν ανατεθεί αρκετές υποθέσεις.

Ας επιστρέψουμε στο πρωινό της 11ης Οκτωβρίου.

Η Alison επέστρεψε το πρωί σπίτι της κατά της 10.00, όλοι έλειπαν, εκείνη έμεινε μόνη της στο δωμάτιο αφού ήπιε ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλί.

Ανέβασε τον ήχο στο τέρμα και άρχισε να τραγουδά και να χορεύει όταν πλέον είχε κουραστεί να κουνάει το σώμα της, πήρε το καβαλέτο της κλείνοντας τα μάτια της και ζωγράφισε..

Άνοιξε τα βλέφαρα της μόνο για να αλλάξει χρώμα, ανέμειξε όσο πιο πολλά χρώματα μπορούσε για να βγάλει αρκετές αποχρώσεις και έκλεινε τα μάτια της και ταξίδευε κάπου που μόνο αυτή ήθελε, οι σκέψεις τις μπερδεύονταν μεταξύ τους και χάνονταν ακόμα πιο βαθιά.

Όταν ένιωσε ότι το πορτρέτο της τελείωσε άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε προσεκτικά τι δημιούργησε.

(Του Jackson Pollock είναι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Του Jackson Pollock είναι.)

Το άφησε στην άκρη και αυτή τη φορά ζωγράφισε κάτι με τα μάτια της ανοιχτά, πήρε λάδι για ζωγραφική και έπλεκε τα χρώματα μεταξύ τους και έψαχνε το καταλληλότερο για το καινούριο της έργο.

Τελικά όταν το ρολόι τοίχου χτύπησε δύο το μεσημέρι εκείνη είχε τελειώσει. Κοίταξε τι έφτιαξε και έμεινε ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ένας ΧτύποςWhere stories live. Discover now