33ο κεφάλαιο

131 17 27
                                    

Δύο μέρες αργότερα από την κηδεία της Alison, όλα κυλούσαν σχετικά ομαλά.

Ο Gregory αυτές τις μέρες δεν πήγαινε στην εταιρεία του πατέρα του, καθόταν σπίτι και σκέφτονταν τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα, μία οι γονείς του μετά η Alison, δεν μπορεί όλα να ήταν συμπτώσεις αποκλείεται.

Το ρολόι μπροστά του έδειχνε 12.00 το απόγευμα, την προηγούμενη μέρα ο Κώστας επικοινώνησε μαζί του, και του διευκρίνησε ότι σήμερα θα περάσει να πάρει κάτι πράγματα που είχε αφήσει στο σπίτι της και ήξερε ότι τα είχε πάρει απο την μετακόμιση.

Ο Gregory αισθανόταν τον φόβο να κατακλύζει το σώμα και το μυαλό του, αν κάποιος έχει βαλθεί να δολοφονήσει όλη την οικογένεια Black; Είναι ο μόνος που επέζησε..

Δεν το σκέφτηκε παραπάνω κάλεσε τον δικηγόρο και του είπε ότι είναι ανάγκη να έρθει από το σπίτι.

Ανέβηκαν στο γραφείο του και μίλησαν ανοιχτά.

Ο δικηγόρος του μίλησε ανοιχτά, για τις φοβίες του πατέρα του, για την διαθήκη της Alison, για όλα.

Εκείνος έδειχνε αρκετά σκεπτικός και μέσα του οι σκέψεις να βράζουν, προσπαθούσε να ανταπεξέλθει και να αποφασίσει την επόμενη κίνηση του.

Αστραπιαία του ήρθε μια ιδέα, ίσως ήταν και η ιδανικότερη.

Έκαναν μαζί τα απαραίτητα χαρτιά για την δια του Gregory, ήταν αρκετά φοβισμένος αλλά ήθελε τουλάχιστον να μείνει ήσυχος, έβαλε την υπογραφή του και όλα έτοιμα.

Ο δικηγόρος έφυγε και εκείνος αποσύρθηκε στο καθιστίκο και πήρε το ποτήρι με το ουίσκι στα δάχτυλα του, και ήπιε το υγρό από μέσα.

Από όταν πέθαναν οι γονείς του είχε αρχίσει το εντατικό κάπνισμα, πήρε το τσιγάρο στο χέρι του και αφού το άναψε, τράβηξε μία τζούρα.

Το κεφάλι του βάρυνε και μετά από τέσσερα ποτήρια ουίσκι τον πήρε ο ύπνος.

Ένας ήχος ακούστηκε από το εσωτερικό του σπιτιού και ξύπνησε τρομαγμένος..

Κοίταξε γύρω του και προσπάθησε να σηκωθεί από τον καναπέ, είχε αφόρητο πονοκέφαλο κάτι που δεν βοηθούσε να σταθεί για όρθιος.

Σαράντα λεπτά πριν.

"Μωρό μου αν έρθεις και δεν με βρεις, μην ανησυχείς θα πάω στο σπίτι του Gregory να πάρω κάτι πράγματα μου, που είχε η Alison."

Η απάντηση του Chris ήρθε άμεσα,

"Θα τα πούμε το βράδυ άγγελε μου, έχει πέσει αρκετή δουλειά"

Ένας ΧτύποςWhere stories live. Discover now