Sentimente adânci

2.7K 118 16
                                    

                         Harry

          Dacă cineva ar fi avut tupeul să îmi spună că o femeie ia luat mințile cu un simplu sărut, nu l-aș fi crezut, însă acum că mi s-a întâmplat, nu mai am îndoieli în privința asta.

          Privesc prin parbrizul mașinii încercând să fiu atent la drum, însă mintea mea se întoarce doar la corpul pe care l-am explorat nu cu mult timp înainte. La corpul ce se mula perfect cu al meu, la cel ce ardea sub atingerea mea.

           De ce ea? De ce cea care mi-a sucit mințile din prima clipă trebuie să fie atât fiica dușmanului meu, cât și dușmanul nostru.

           Să fiu în preajma ei 24 de ore nu ajută deloc, trebuie să ajungem cât mai repede în Veracruz și mai apoi, să mă întorc în Los Angeles pentru a nu mai fi în permanență în preajma ei. Trebuie să mă îndepărtez de ea ca să scap de sentimentele ciudate ce cresc înăuntrul meu.

          Ajuns înapoi, deschid ușa camerei și din instinct mă uit la calorifer să văd ce face Navarro, dar se pare că ea s-a făcut comodă în pat.

          Un zâmbet mi se așterne pe față, dar nu sunt sigur care este motivul.
Mă apropii de masă și las pungile cu mâncare din mână pentru a închide ușa.

          Cu pași lenți și timizi mă apropii de pat să o trezesc, dar rămân împietrit când îi văd chipul angelic, fără nici o urmă de răutate sau duritate pe chip.

          În doar câteva secunde, parcă simțindu-mă atât de aproape, deschide leneș ochii și un zâmbet micuț îi joacă în colțul gurii.

         — Ce-i Styles, crede-ai că ți-ai pierdut câinele?

          Cuvintele ei intră ca așchiile în inima mea, și așa răscolită, și tresar făcând un pas mic înapoi la auzul lor. O ignor pentru câteva secunde și scot cuțitul și whiskey-ul din plasă, după care mă îndrept spre aragazul ce se află în cameră și, după ce dau drumul la maxim, așez cuțitul cu lama pe foc.

          — Asta crezi că ești pentru mine, Samantha, un câine?

          Se ridică nervoasă din pat și pot să jur că fata asta e "Gemeni" , se schimbă ca vremea Angliei, de la cald la rece, în doar câteva secunde.

         — Mă tratezi ca pe unul, Styles. M-ai legat de calorifer. De două ori, îmi aruncă blondina scuipând foc și se depărtează de mine fără a mă privi.

         — Te-am legat să fiu sigur că nu faci vreo prostie 'á la Navarro.' Încerc eu sa îi explic, cu toate că nu am nici un motiv să o fac.

          — Cum ar fi? Îmi cere ea explicații și se întoarce fulgerător spre mine.

          Își duce mâinile în sân și bate nervoasă din picior, dovedindu-mi că nimic nu poate fi mai dulce de atât la ea.

         — Oh haide, suntem la etajul doi și nu-mi spune că nu ți-a trecut prin cap să te arunci. Amândoi știm că ai experiență.

         — Ultima dată a trebuit să-mi salvez viața din cauza ta, idiotule.!

          Cu pumnii încleștați, fac doi pași mai în față și mă apropii de ea. Se încordează vizibil, însă nu-și lasă garda jos și nici nu incepe să tremure, așa cum mă așteptam.

         — Răbdarea mea are o limită, Navarro, şi nu vrei să treci acea limită, crede-mă. Ia spune-mi, cum ți-e piciorul?

          — E amorțit, nu-l mai simt. Îmi replică sec și pornește șchiopătând spre baie, însă mă postez imediat în fața ei și o opresc.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now