Evadarea

2K 103 6
                                    

Capitol dedicat lui:Dark_Paradise2001 și Tasmmyn

                          Harry

          Privirea îi este pierdută din clipa în care a auzit că mi-am ucis fratele. Da, nu sunt doar un simplu criminal, sunt unul cu cel mai rece sânge, însă ea a reușit să îl încălzească cu o singură privire. Ea a reușit să mă schimbe și nu o să permit să fie ucisă în cele mai josnice moduri. Și mai ales, nu din vina mea.

          Suntem duși amândoi în celulele improvizate, care au fost construite la mică distanță de casă, dar totuși bine camuflate. Celulele sunt despărțite de pereți înalți de beton, deci nu o pot vedea pe Samantha și asta mă omoară, însă nu mă va opri din a da foc a tot ce înconjoară pentru ea.

          — Samantha, mă auzi?

          — Harry, ești aici...

          — Nu te părăsesc, ești a mea, Samantha și eu al tău. Mă auzi? O să lupt pentru noi până la sfârșitul zilelor mele. Nu se va termina aici, Îți promit iubito.

          Lacrimi îmi umplu ochii pentru a doua oară pe ziua de azi. Plâng pentru a treia oară în viața mea și credeți-mă, nu mie jenă. Plâng de teama că voi pierde singura persoană în preajma căruia nu mă mai simt un criminal.

          Vreți să știți când a fost prima oară când am plâns? Ei bine, când am fost nevoit să-i iau viața fratelui meu. Și da, l-am iubit... Ma durut inima să-mi îngrop fratele ce a murit de mâna mea, dar știu că dacă nu aș fi tras eu, el sigur ar fi tras. Era mult prea otrăvit de Gerald. Puterea mereu a fost o problema în familiile ca a noastră.

          Vă întrebați de ce nu am plecat după ce s-a terminat? Pentru că nu am vrut să-l las pe el să câștige din nou, așa cum nu o să îl las să câștige nici de data asta. O să îi iau tot, odată ce scap de aici, așa cum și el mi-a răpit copilăria, mama și fratele.

          — Samantha, de ce nu îmi vorbești? Șoptesc epuizat și strâng cu putere barele reci de fier.

          — Nu mă simt în stare, Harry, nu știu dacă vreau să aflu adevăratul motiv pentru care ți-ai ucis fratele și nu știu dacă ești sincer când spui că o să lupți pentru noi.

          — Ai încredere în mine, iubito, te rog. Știu că am dat-o în bară de multe ori în astea doua zile, dar o să găsesc eu un plan. Trebuie să fie ceva.

          — Nu știu dacă mai pot lupta, Harry, nu știu dacă mai vreau. Timp de doi ani de zile nu m-am gândit la nimic altceva decât la distrugerea voastră. Am avut un scop, Harry, iar acum... Vocea i se stinge înainte de a continua sau poate că nu vrea sa continue.

          — Samantha, nu, să nu îndrăznești să mă părăsești. Te implor. Nu și tu... rostesc eu printre lacrimi, simțind cum îmi explodează inima în piept.

          Cuvintele ei tremurânde îmi sfâșie inima în mii de bucățele. Inimă care mi-a fost de gheață, până ce privirea ei m-a făcut să tremur.

          — O să luptăm împreună, iubito, și după o să iți povestesc tot adevărul, dar nu renunța. Te rog să nu renunți. Trebuie să luptăm pentru noi.

          — Harry. Poate am fost bulversată de cele auzite dar nu te învinovățesc, iubitule. Am încredere în tine. Doar că am luptat atât de mult timp și puterile mă părăsesc.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now