Alege pasiunea

785 35 0
                                    

Capitol dedicat lui AllyWesley si dDaniela_98

Din secunda în care s-a așezat în genunchi, am știut ce urmează, însă tot am fost șocată la auzul întrebării lui.

Lacrimile îmi năvălesc ochii și oricât aș încerca să mă stăpânesc, emoțiile sunt prea copleșitoare.

Îmi duc mâinile la gură încercând să-mi înghit țipătul ce-mi gâdilă gâtul.

Arunc o privire rapidă spre cei ce așteaptă cu sufletul la gură răspunsul meu și o prind pe Sierra făcând poze de zor. Ceva pentru care îi voi mulțumi mai târziu.

Mă aplec și îi iau fața în mâini, fiind convinsă că nu există un moment mai potrivit pentru a-i da vestea.

— Noi nu suntem ca restul, iubitule. Noi suntem unici, dragostea noastră e unică și dacă ai crezut pentru o secundă că nu aș spune da... atunci ești nebun. Da, vreau să fiu soția ta dar nu sunt singură, va trebui să ne accepți pe amândoi, rostesc gâtuită de emoție și îmi duc mâna spre pântecul ce prinde contur.

— Oh, Doamne... Vocea lui Harry se pierde până la sfârșitul cuvântului i-ar ochii îi sclipesc în lumina candelabrelor.

— Iubito... Chiar ești însărcinată? șoptește șatenul cu ochii la pântecul meu în tot timpul ăsta.

— Da, sunt și după chestiuța aia mică numită "Test de sarcină", sunt deja în patru săptămâni.

— Voi fi tată... Voi fi cu adevărat tată... Ochii lui Harry se umplu de lacrimi și dacă m-am temut că se va speria si va fugi, atunci eu sunt nebună. Se repede spre talia mea și îmi sărută pântecul râzând și plângând în același timp, la fel ca și mine.

Îmi îndeasă cu mâinile tremurânde inelul pe deget și imediat se ridica și își izbește buzele moi de ale mele. Îmi înfășor brațele în jurul gâtului său și îi devorez buzele cu o poftă ce nu se va stinge niciodată.

— Te iubesc. Te iubesc atât de mult. Pe amândoi vă iubesc, îmi șoptește cu respirația întretăiată.

Aplauzele celor dragi nu întârzie să apară smulgându-ne din vraja noastră.

— Te iubesc, Harry Styles.

Zilele trec iar întoarcerea în L.A e destul de dureroasă. Împreună cu Harry și Sierra, reușesc să pun la punct ce a mai rămas din casa părintească și o vând destul de repede pentru a scăpa de orice amintire de acolo. Toți banii îi las Sierrei, chiar dacă ea se împotrivește și mă amenință că o să mă trezesc cu ei în cont.

Cu ajutorul unui contabil bun, am reușit să dau și de contul tatei din Elveția, care, la naiba, e destul de plin. Probabil îmi vor ajunge întreaga viață, chiar dacă i-am împărțit la jumate cu Sierra. I-am promis de la început că orice câștig de pe urma părinților o să împart cu ea.

La fel face și Harry. Scapă de tot ce are în posesie, însă spre deosebire de mine, el nu reușește să de-a de conturile lui Gerald, așa că renunță la ele și ne mulțumim cu ce avem, deja fiind mai mult decât suficient.

Burtica crește, bebe crește și în curând vom putea afla și sexul. Imediat ce suntem anunțați că, cuibușorul nostru este gata, sunt foarte încântată să o văd în realitate.

Ajunși în Malibu, luna februarie se arată a fi destul de blândă. Ne apropiem ușor de proprietățile împrăștiate peste tot și imediat o găsesc pe a noastră.

O casă pătrată, alba, împrejmuită de verandă și puțin ridicată de la sol. Cobor din mașină și ca un copil mic, fug pe podul de scânduri ce duce fix la marginea oceanului unde nisipul e tot timpul umed.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now