Preview capitol 24

839 35 0
                                    

          Aproape convinși că scumpul meu unchi Craig se află în fosta mea casă, pornim într-acolo înarmați până în dinți.

          Impunătoarea vilă cu trei etaje, în care am crescut, răsare în fața ochilor mei dintre minunății copaci ce o înconjoară.

          Inima mea face un salt pentru o secundă și simt o gheară în piept ce strânge ca nebuna. Picioarele nu mă mai ascultă și rămân înțepenită pe loc cu respirația întretăiată.

          Harry se întoarce spre mine și mă întreabă șoptind dacă sunt bine. Îi fac semn din cap că da și lăsând o lacrimă să-mi brăzdeze obrazul, încerc să-mi continui drumul și să nu las amintirile frumoase sau triste să-mi strice planurile.

          Îi indic lui Harry drumul spre spatele casei și când ajungem acolo constat că scările nu mai sunt. Îi explic noua idee ce-mi zgândără palmele și imediat ne conformăm.

          Mă agăț de un stâlp lateral al casei și cu un salt, mă arunc spre balconul din fața mea. În casă e forfotă și se aud câteva își trântindu-se, inclusiv cea de la intrare, așa că îi fac semn lui Harry să se grăbească.

          Cu tot cu durerea piciorului care îl străfulgeră, el se conformează și face aceleași mișcări ca și mine pentru a ajunge sus pe balcon.

          Deschid larg ușile duble, cu geamuri imense și sângele îmi îngheață în vene când dau nas în nas cu figura victorioasă a lui Craig, plus câteva arme îndreptate spre noi.

          — Vă așteptam dragă Samantha!

------------------------------------

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now