Niște gratii

1.3K 77 1
                                    

                           Nick

          Îmi rotesc privirea prin jur sperând să o întâlnesc pe a Samanthei. Ştiu că ultima dată am lăsat-o în apropierea uşii, însă acum nu mai pare a fi acolo.

          Pornesc cu pași lenți spre ieșire, fiind convins că a ieșit să i-a aer când  îmi amintesc că nu se simțea în largul ei, însă am nevoie de ea aici, acum. Pentru prima dată am nevoie  și îmi doresc o femeie și aceea este iubita prietenului meu.

          Afară e liniște, fără vreo urmă de ea, așa că pornesc în fugă spre parcarea subterană cu gândul că ar fi vrut să plece acasă, însă atunci când ajung la intrare, încremenesc.

           Samantha este adormită, în brațele unui bărbat care o bagă într-o dubă neagră, ajutat de o femeie. O femeie al cărui trup îl pot cunoaște între 100 și părul acela roșcat, lung până la brâu, este și mai inconfundabil. Femeia care mi-a sfâșiat inima este aici, la nici o sută de metri în fața mea.

          Rămân împietrit câteva  secunde bune, iar asta le da timp suficient să urce în mașină și să demareze. Scârțâitul cauciucurilor pe podeaua lucioasă a  parcării  reușește să mă trezească şi realizez că Samantha e în pericol.

          Cu o viteză de care nu ştiu de unde a apărut, mă îndrept spre mașina mea şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi am ales una sport.

          Pornesc imediat în urma lor, sperând să nu fiu văzut, însă exact atunci îmi dau seama că ştiu de existența mea şi imediat încearcă să scape de mine, însă, ce nu ştiu ei e dă nu am de gând să-i las să se atingă de un singur firicel din părul Samanthei.

          Cei din fața mea măresc viteza tot mai mult şi ocolesc pe străduțele înguste ale Londrei pentru a le fi pierdută urma, dar ei nu au idee cât iubesc eu viteza şi la câte curse ilegale am participat când eram mai tinerel.

          Enervat la culme de tupeul lui  Angel, scot pistolul din torpedo și țintitesc o roată. Nu vreau sa pierd șansă de a da ochii cu ea. Cu scopul atins, mașina începe să meargă doar cu trei roți și îi pot observa cum pierd controlul. Sunt conștient că și Samantha poate ieși rănită din asta, însă nu am altă soluție, dacă ajung la punctul de întâlnire, probabil aș fi depășit numeric.

          După alte câteva minute de mers șerpuit, mașina se izbește puternic de un stâlp.

          Opresc și eu cu o frână bruscă și ies fulgerător din mașină. Deschid portiera din spate unde sunt cele două femei și imediat zăresc chipul Samanthei pătat de sânge. Nu știu dacă este al ei sau nu, însă acum nu am destul timp pentru a afla.

          Cu gemete ușoare, blondina începe să se foiască, probabil inconștientă de cele întâmplate. Mă întind spre ea și o trag ușor în brațele mele, scoțând de la ea un suspin plin de durere. -Nick...

          Pornesc cu viteză spre mașină și o așez cu grijă pe bancheta din stânga, fiind pregătit să mă urc și eu imediat la volan.

          — Nick... Angel, cealaltă femeie... nu o putem lăsa acolo, șoptește ea printre gemete și își arcuiește spatele.

          — Samantha, nu avem timp, mașina va exploda în orice minut.

          — Mi-e rudă. Nu o pot lăsa acolo. Te rog...

          Cu un oftat prelung ies repede din mașină și mă îndrept spre cea avariată. O iau pe Angel în brațe și mă întorc cu pași apăsați spre vehiculul meu, pe care îl pun în mișcare imediat după ce las cealaltă femeie pe bancheta din spate.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now