Sub lună și stele

2.2K 111 6
                                    

Capitol dedicat lui :Tasmmyn și Dark_Paradise2001

          Din speranța de a mă da de partea lui, Styles mi-a oferit o cameră la etaj și niște haine pentru a putea face un duș.

          Odată ajunsă în cameră, încerc să mă concentrez pe analizatul decorului pentru a uita ultima propoziție a lui Styles, care, mă afectează mai mult decât ar trebui.

          Totul este aranjat frumos, într-un contrast de crem și negru. Patul este unul dublu cu baldachin și dulapul tot de culoare crem pare adus de pe timpuri străvechi.

          Plictisită de bunul gust al celor din familia Styles, intru în baie pentru a scăpa de hainele ce mi-au devenit o a doua piele în aceste două zile.

          Intru sub duș și las apa fierbinte să mă răsfețe în timp ce gândurile îmi sunt amestecate și împrăștiate.

          Îmi las corpul mângâiat de gelul existent pe raft și părul alintat cu două feluri de creme, doar pentru a trage de timp.

          Cu pielea proaspăt dezmierdată de mirosurile orientale pe care le-am găsit în baie, hotărăsc să ies și să mă îmbrac cu pijamalele lăsate, pentru că nu plănuiesc să cobor la cină.

          Cu mintea vraiște, capul îmi explodează și somnul nu pare a fi prea aproape, așa că, cobor din pat și deschid ușile imense care dau într-un balcon de mărimea camerei, aproape.

          Cu o priveliște minunată asupra oceanului, cred că unii ar ucide să aibă o asemenea casă, ceea ce au și făcut ei. Luna sângerie îmi dă un sentiment de tristețe și singurătate.
În numai două zile m-am transformat dintr-o asasină, într-o romantică cu teama de a-l pierde pe cel pe care se presupune că trebuie să îl omor.

          O idee trăsnită îmi vine în minte și o pun imediat în aplicare, iau pilota de pe pat și o târăsc până pe balcon așezând-o frumos pe mijloc. Dau fuga și îmi iau și o pernă și mă întind cu fața în sus, lăsând lumina stelelor să-mi ghideze ochii încercând să găsesc cel mai mic semn că părinții mei sunt acolo .

          Îmi amintesc că în copilărie mama îmi spunea de găsirea zodiilor în stele, de carul mare și cel mic, însă eu niciodată nu le-am putut găsi, așa că încerc acum, însă oricum nu mă pot concentra.

          Un ciocănit timid la ușă mă scoate din transă și mă întorc în cameră pentru a răspunde.

          — Bună Domnișoară Samantha, am venit să vă dau un cadou din partea Domnului Styles.

          — Care dintre cei doi? Întreb cu o sprânceană ridicată.

          — Este din partea domnului Harry.

          — Poți să îl așezi pe pat, mulțumesc frumos. Rostesc ușor uimită și nu-mi pot abține un zâmbet micuț.

          Odată ce servitoarea îmi părăsește camera, cu inima cât un purice mă apropii timid de cutiuța de catifea care a fost așezată pe pat acum 2 minute.

          Nu știu de ce mâinile îmi tremură incontrolabil, așa că trag o gură mare de aer și o deschid.
Nimic nu poate fi mai frumos de-atât. Două inimi legate împreună, fiind de nedespărțit și un bilețel micuț.

          Îl deschid și o lacrimă îmi apare pe obraz când realizez că Harry chiar ține la mine și mai mult de atât și eu la el, însă tatăl meu e un trădător și el e fiul patronului, ceea ce face totul al dracu de imposibil.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora