Preview capitol 29

667 22 0
                                    

          Ajungem la tribunal după vreo jumătate de oră de mers și imediat ce cobor din mașină, îi observ pe cei trei, îmi observ familia. Le zâmbesc încurajator și continui să merg până când ajungem în camera în care totul se va sfârși azi.

          După prezentarea dovezilor de către Ethan, a venit timpul să-mi mai spun o dată povestea pe care am și scris-o ziua trecută, așa că încerc să fiu serioasă, să las sarcasmul la o parte și să spun totul exact așa cum s-a întâmplat. Tot timpul privesc spre Harry, care mă privește îngrijorat, însă îi fac din ochi și încerc să zâmbesc discret, ceea ce îl relaxează vizibil.

          — Bun, am aici în față dovezile, declarațiile tuturor și casetele video din jurul incidentului. Fiind aproape convins de ceea ce s-a întâmplat și aproape știind sentința am nevoie doar de o pauză în care să mai analizez totul încă o dată alaturi de colegii mei. Ne revedem în 2 ore.

          Vocea judecătorului răsună clar în sală și inima îmi bate tot mai tare cu fiecare cuvânt rostit de el. Toată lumea părăsește sala, numai eu rămân pe loc.

-------------------------------

Un mic preview pentru capitolul următor, înainte de postarea întregului.

Va pup. 💋💋

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now