Lupta finală

1.1K 56 0
  • इन्हें समर्पित: Irinnati25
                                    

          Strigătele de durere și furie a lui Harry, nu fac nimic altceva decât să îl înfurie pe Gerald.

          — Știi cine e brunetul, nu? Aud vocea lui Angel și cu inima bubuind în piept, îmi ridic privirea. Vorbește de Nick.

          — Londonezul care a ajutat-o pe Navarro, nu? Răspunde Gerald evaziv, sperând că nu mai e nimic de aflat.

          — Da... Așa e, însă fiul tău și frumușelul acesta au un secret. Toți avem, doar că eu sunt dispusă să îl dezvălui. La auzul vorbelor ei, icnesc speriată, de fapt, de-a dreptul terifiată și îmi mijesc ochii la ea. Vocea lui Angel e dulce ca mierea. Încă nu pot deduce ce caută, ce plan are, pentru că ăsta e doar începutul răzbunării sale, sunt convinsă.

          — Ascult, spune Gerald privind de la unul la altul cu interes.

          — Ca să îți spun, vreau să-mi faci o favoare.

          — Zi-mi ce vrei, dar fii atentă, dacă consider că secretul nu merită, îți iau înzecit.

          — S-a făcut. Vreau să mă joc puțin cu blonda, rostește roșcata senzual, apropiindu-se din nou de mine și dându-mi târcoale ca un animal prădător. Vreau să fie la cheremul meu, dacă vreau să o omor, o omor, continuă ea și se apleacă puțin pentru a mă privi în ochi.

          M-aș ridica să îi spun vreo două, însă sunt paralizată complet și mai rău e că, de furie, nu de frică. Am ajutat-o atât de mult, iar ea vrea să mă omoare cu mâna ei.

          — Cu toate că aș avea o plăcere nebună să-i zbor creierii... Fie.  E a ta, acum spune ce ai de spus, o instrui bătrânul iritat.

          — Ei bine, e ceva mai complicat, mai greu de spus și greu de acceptat, dar jur că spun adevărul. Nu Harry l-a ucis pe Jace, Gerald. El a făcut-o, Nick Brown. Ăsta l-a omorât pe Jace pentru a-l apăra pe Harry, iar Harry a spus că el l-a împușcat pe Jace, pentru a-l apăra pe Nick.

          Mă uit îngrozită spre Gerald care s-a schimbat total la față. Terifiată de ceea ce ar putea urma, îmi întorc privirea spre Harry, care s-a albit la față și nu e numai din cauza răni de la picior.

          — Gerald, nu o asculta. Ești prost dacă o crezi. Vrea doar să scape de noi pentru a-l pastra pe Harry. Gerald, nu poți avea încredere în ea, eu am avut și uite unde ma adus asta, rostesc cuvintele tare și răspicat, dar cu inima cât un purice. Nu aș suporta să îl pierd pe Nick. Nu și pe el.

          Gerald se îndreaptă cu pași leneși spre brunetul ce e mobilizat in coltul cabanei de două matahale, fără
să bage în seamă nimic din ce spun.

          — E adevărat? Nick Brown?! Răspunde-mi. Tună Gerald când vede că Nick nu scoate o vorbă. Deci nu vorbești... Continuă enervat când vede că Nick nu face altceva decât să îl privească cu dispreț. Unul dintre voi o să o facă într-un final, adaugă bătrânul furios și ridicându-se, ia un cuțit din teaca unui om de-al lui și se îndreaptă spre Harry. Ochii mi se măresc de spaimă și mintea mea anticipează durerea, străpungerea ce o simt direct în inimă, înainte să se întâmple.

          Gerald țintește cu lama rana lui și înainte ca vreunul din noi să reacționeze, apasă adânc, scoțând de la Harry cel mai dureros strigăt de până acum.

          — Gerald ești un caine. Ești un monstru și te prefaci că-ți pasă de Jace?! Ești bolnav, scuip cuvintele cu ură, înainte de a-mi lua un pumn sănătos de la Angel.

          — Ascult, dragilor. Vreau confirmarea. E adevărat ce a spus Angel? Repetă Gerald enervat de lipsa de răspunsuri, iar când secundele trec și liniștea domnește în jurul nostru, apasă din nou cuțitul în rană.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें