Totul sau nimic

1.1K 57 2
                                    

          Ziua cu pricina apare pe neașteptate, așa că facem ultimele retușuri la planul ce are să ne condamne pe toți.

          — Nu avem foarte mult timp. Vom ataca la mijlocul drumului ca atunci când vor anunța atacul să avem ceva avans. Eu iau Ferrari-ul metalizat și Angel va lua Mustangul metalizat, sunt favorabile pentru impact. Tu Nick o iei pe cea neagră pentru a fi mai ușor de camuflat, toți vom purta cagule și mănuși pe care le-am pus în genți alături de aparatele de comunicare. În caz... Spun doar în caz că ne vor bruia semnalul fiecare știți ce aveți de făcut, nu ne abatem de la plan decât dacă e nevoie să renunțăm și să ne retragem.

          — Înțeles șefa. Mi-o retează Angel sarcastică.

          — Angel, treaba e serioasă, dacă pierdem șansa asta, îl pierdem pe Harry și ne câștigăm un punct roșu pe spate. Rostesc serioasă și îmi masez ușor fruntea.

          — Încercam doar să disting atmosfera. Șoptește roșcata ridicând mâinile în defensivă.

          — Ei bine nu ai reușit. Acum să revenim la plan. Avionul mic ce ne așteaptă in Birmingham ne va duce direct spre România. Nick ai cumpărat biletele spre L.A cu numele tuturor?

           — Da, poimâine, un zbor de noapte. Sam, ești sigură că planul o să iasă așa cum trebuie? Întreabă brunetul stresat, împărtășind aceleași temeri ca și mine.

          — Am spus deja, Nick... E singura noastră șansă așa că ar fi bine să o facem ca la carte.

          — Atunci s-o facem.

          Mai iau o gura din cafeaua amară și mă apropii de tabla agățată de perete. Tot viitorul nostru se bazează pe planul ăsta. Este totul sau nimic.

          Câteva ore mai târziu, o bătaie ușoară în ușă mă readuce cu picioarele pe pamant. Pornesc spre ușă și o deschid ezitantă.

          — Nick.

          — Hei... Mai avem două ore, ești gata?

          — Știu... Mda, ne echipăm și mergem la depozit să verificam încă o dată mașinile înainte să pornim.

          — Harry...

          — Harry o să fie foarte dezamăgit că nu suntem acolo pentru el, dar ne va mulțumi când va afla motivul.

          — Sau ne va tranșa. Mi-o taie Nick cu un zâmbet aproape insesizabil.

          — Poate pe voi. Spun ușor și îi fac din ochi.- Haide, în zece minute plecăm.

          — Bine, șefa.

          Imediat ce Nick îmi părăsește camera, încep să mă echipez. Trag repede pe mine salopeta neagră de motociclista, peste care am de gând să adaug și o geacă de piele. Îmi trag mănușile de piele pe mâini și încalț repede bocancii ușori, după care pornesc spre living, gata de atac.

          Ajungem imediat la depozit, fiind unul foarte aproape de apartamentul lui Nick. Mașinile ne așteaptă cuminți și gata de acțiune, așa ca trec direct la inspecție. Intr-un fel îmi pare rău că trebuie să le sacrificăm. Sunt cu adevărat niste bijuterii.

          — Bun. Spun luând harta în mână și așezând-o pe masă. Ăsta e drumul tău, Angel, ăsta e locul unde ne aștepți tu, Nick. Rostesc cu arătătorul îndreptat spre el. Totul clar până aici?

          — Da. Spun cei doi în cor.

          — Nu lăsați stațiile din mână și nici pistoalele nici o secundă. Cea care întâlnește mașina care îl transportă pe Harry, duce totul până la capăt și când e pregătită de faza doi, anunță.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now