Friends or more ?

518 60 5
                                    

Harry se s Nickem skvěle bavil. Zdálo se mu až, že je Nick jeho spřízněná duše. Téměř vše měli společné. Nejdříve spolu jen tančili, poznávali se.

Poté ale došlo i k líbání. Přede všemi v baru se pustili do vášnivé líbačky. Nevadilo jim, že na ně kdokoliv kouká, byli zahledení jen do sebe. ,,Nepůjdeme někam jinam ?'' ušklíbl se Nick a po Harryho souhlasu ho vyvedl ruku v ruce z baru. Na ulici se do nich opřel chladný vítr. Harry se přitulil více k Nickovi a ten kolem něj obmotal paže.

,,Víš, mám byt daleko, nemohli bychom k tobě ?'' požádal Nick, sledujíc Harryho. ,,Dobře, ale s někým bydlím. Je to složité, vysvětlím ti to potom.'' pousmál se a společně se rozešli do bytu.

Do bytu, kde spal Louis. Usnul pár hodin poté, co Harry odešel. V obývacím pokoji, s albem fotek na klíně. Hlasitý příchod Harryho ho probudil. Chtěl na něj zavolat, ale hned co viděl jeho doprovod se skryl za roh. Počkal, dokud neprojdou a poté nechal vyznít, co v sobě dusil, vzlyky.

Vzal do ruky telefon, nehledě na to, že bylo půl třetí ráno. Vytočil číslo svého kamaráda. Ten to po pár zazvonění zvedl a ospale pronesl do telefonu. ,,Proboha Tommo, co se děje ?'' zaúpěl. ,,Můžu k tobě přijet prosím ?'' zavzlykal do telefonu a z tváří si stíral slzy. I přes telefon mohl slyšet z Harryho pokoje hlasité vzdychy.

,,Co se stalo ?'' to, jak Louis zněl Nialla velmi znepokojilo. ,,Nick, Nick Grimshaw se stal.''

I've been waiting all night for you to tell me,
Tell me that you need me
Tell me that you want me
I've been waiting all night for you to tell me,
Tell me that you need me
Tell me that you want me  

...

Tak už se objevila zápletka :D

Doufám, že se díl líbil :)

Enjoy.

Memories -Larry Stylinson-Where stories live. Discover now