Move

484 61 1
                                    

Upozornění na nový příběh :D

Začala jsem překládat příběh od jedné skvělé zahraniční autorky.

Začátek zveřejněný na mém profilu, budu ráda, když budete číst.

Začátek zveřejněný na mém profilu, budu ráda, když budete číst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Niall

,,O-on tě požádal o ruku ?'' nevěřícně jsem se na Louise otočil, zatímco on zíral do země. Zvedl ke mě pohled, jeho ret se chvěl a z očí tekly slzy. ,,Byli jsme v našem hotelu, pohádali jsme se a on odešel. Byl jsem smutný, ale zároveň naštvaný, zničil jsem téměř půlku pokoje. Po dvou hodinách se vrátil, nesl mi kytici růží a bonboniéru. Předal mi je a já se s ním usmířil. On si pak klekl a z kapsy vytáhl tenhle prstýnek. Řekl, že na tuhle chvíli čekal už dlouho, že mě miluje a jsou mu líto všechny ty zbytečné hádky. Pak vyslovil tu otázku a-a já řekl ano. Byl tak šťastný.'' vzpomínal Louis a hleděl přitom zasněně do dálky. Když se probral do reality, jeho výraz se změnil na ztrápený. Musím mu pomoct.

Harry

Byl jsem tak neskutečně vytočený. Naštvaně jsem odkráčel z domu a když jsem byl před vchodovými dveřmi, rozeběhl jsem se. Nevím jak dlouho jsem běžel, ale potřeboval jsem ze své mysli vystrnadit zlost. Nemohl jsem na všechny pořád křičet, potřeboval jsem to nějak ventilovat. 

Zastavil jsem se až když mi plíce úplně hořely a hlava pulzovala. Zapřel jsem se o kolena a zhluboka dýchal. Všiml jsem si, že mám od běhu dost propocené tričko. Z kapsy jsem vytáhl mobil a podíval se na čas. Naposledy jsem se koukal než přišel Niall, což bylo tak deset minut před mým útěkem, takže jsem běžel půl hodiny. Páni, vážně mi to nepřipadalo. Rozhlédl jsem se kolem a zjistil, že jsem ve čtvrti, která byla plná barů. Ihned jsem do jednoho zamířil.

Louis

Když jsem poslal Nialla pryč, uvařil jsem si večeři a usadil se k televizi. Přepínal jsem programy, až jsem narazil na jeden, kde právě začínal film. Láska nebeská. Harryho oblíbený. Ihned jsem myšlenku na něj zahnal a pustil se do jídla. Pamatuju si, když mi Harry poprvé řekl, že je to jeho oblíbený film. Myslel si, že se mu vysměju, ale když jsem mu řekl, že ten film mám taky rád byl uvolněný a šťastný. Prostě on.

Dokoukal jsem celý film a ani nevím jak, ale usnul jsem. Probudil jsem se až na hlasité vyzvánění mého telefonu. Zamžoural jsem kolem sebe, jelikož venku byla tma a já ten zvonící krám neviděl. Zvedl jsem se a šel po sluchu, až jsem narazil na telefon, na jehož obrazovce jasně svítilo jméno Harry.

Zmateně jsem vzal telefon do ruky a přijal hovor. ,,Harry, děje se něco ?'' nervózně jsem se zeptal a vyčkával na odpověď. ,,Chceš říct -škyt- tajemství ?'' zašeptal Harry do telefonu a já se plácl do čela. Určitě je opilý. Vždycky takhle mluví, když je opilý. ,,Jsi hroznej řízek.'' pokračoval v tomto inteligentním rozhovoru a začal se smát. ,,Harry, kde jsi ?'' povzdechnul jsem si. ,,Tam, kde ty ne.'' chichotal se. ,,Harry, řekni mi, kde jsi ?'' zvážněl jsem. ,,West -je to rozmazaný -West Corner 82.'' rozluštil mi název ulice. ,,Zůstaň tam, jedu pro tebe.'' típl jsem to a běžel k autu. 

Šlápnul jsem na plyn a brzo byl na místě. Hned jsem spatřil Harryho, jak tancuje zapřený o pouliční lampu. ,,Já jsem nejlepší striptérka v ulici, slyšíte ? Jsem to já !'' řval Harry z plných plic a točil se okolo lampy. Došel jsem k němu a vzal ho za ruku. ,,Jdeme Harry.'' zatáhl jsem ho za ruku. ,,Hele, Celine Dion.'' žvatlal Harry a tahal mě za vlasy. ,,Nech mě být.'' pleskl jsem ho po ruce. Přehodil jsem si ho přes rameno, takže měl hlavu u mého zadku. ,,Hele měsíc.'' uchechtl se Harry a já rázem ztuhl. Harry mě chytl za zadek a začal mi mačkat půlky. ,,Zakryté poloviny měsíce.'' tohle bude ještě dlouhá noc.

...

Další dííll je tadyy :D minulý týden jsem nepřidávala, jelikož jsem nemocná a neměla jsem na to.

Budu ráda, když zanecháte komentář.

Enjoy.

Memories -Larry Stylinson-Where stories live. Discover now