Couple

491 65 0
                                    

Harry

Vyšli jsme s Nickem z kina. ,,Děkuju, že jsi mě pozval, film byl úžasný. Moc jsem si to užil.'' propletl jsem si s ním prsty a on se těsně u jeho auta zastavil. ,,To ale ještě není všechno.'' tajemně se usmál. ,,Byl jsi někdy na London Eye ?'' zakroutil jsem hlavou v nesouhlas. ,,Tak, dneska se tam podíváš.'' radostně jsem vykřikl a skočil mu do náruče. Trochu se zapotácel, ale nakonec to ustál. ,,Tak pojď, ať to stihneme.'' mrkl na mě a rozešel se směrem k London Eye, stále se mnou ruku v ruce.

,,My tam nepojedeme autem ?'' divil jsem se. ,,Snad nebudu na tak krátkou cestu plýtvat naftou.'' zamračil se, ale vteřinu na to se zase usmíval. ,,Pojď, za chvíli zavírají, máme to akorát.'' rozeběhl se se mnou. Ani jsem se nenadál a už mě tlačil do prázdné kabiny. ,,Připlatil jsem, abychom tu mohli být sami. Jízda trvá třicet minut.'' informoval mě. Mezitím co jsme vyjížděli nahoru se se mnou líbal nebo mi šeptal nemravné návrhy, o tom, co všechno se dá za půl hodinu stihnout. Pokaždé jsem ho odbyl s tím, že si chci užít výhled. Zdál se mi být naštvaný. Když jsme ale vystoupali nahoru, oba nás ohromila krása nočního Londýna.

,,Harry ?'' oslovil mě Nick a otočil si mě k sobě. ,,Hmm ?'' usmál jsem se, ale koutkem oka pozoroval světélkující město. ,,Víš, dnes jsem tě sem vzal, abych se tě na něco zeptal. Staneš se mým přítelem ?'' zářivě se usmál a já mu skočil kolem krku a začal ho dravě líbat. ,,Mám to brát jako souhlas ?'' zasmál se a já horlivě přikyvoval. Otočil jsem se k němu zády a on mě objal kolem pasu. 

Third person

Harry s Nickem se rozhodli, že dnešní noc stráví spolu. Když si dostatečně prohlédli město, odjeli k Nickovi domů, kde se poprvé pomilovali. 

O kus dál se Niall snažil přesvědčit Louise, aby s ním šel do baru, odreagovat se.

Louis

,,Notak Louisi, zapomeň na ty dva, stejně s tím teď nic nenaděláš, chce to čas.'' povzdechl jsem si a vzal klíče ze stolku. ,,Tak jdeme.'' řekl jsem a blonďáček přede mnou si radostně povyskočil. ,,Konečně začneš zase žít.'' zasmál se a táhl mě k nejbližšímu klubu, kde to žilo hlasitou hudbou a alkoholem.

V klubu jsem zamířil k baru a objednal si panáka jakéhokoliv silného alkoholu. Tahle noc bude zajímavá, protože si troufám tipovat, že mě Niall bude chtít seznámit s každým druhým klukem v klubu. Tedy, až potom, co zjistí jestli je gay.

,,Louisi, už se znáš s Denisem ?'' ozvalo se za mnou. Jako bych to neříkal.

Memories -Larry Stylinson-Donde viven las historias. Descúbrelo ahora