Please help me !

371 49 11
                                    

Louis

,,Dámy a pánové, vítejte v Los Angeles. Doufáme, že i pro příště zvolíte pro váš let naše aerolinky,'' domluvila letuška a poté otevřela dveře letadla, aby mohli cestující odcházet. ,,Nashledanou,'' loučila se s každým procházejícím. Odpověděl jsem jí a společně s Niallem a Liamem jsme se vydali hledat naše kufry. 

-

Vycházeli jsme z letiště, kde na nás před vchodem už čekalo taxi, které nás mělo zavézt až k hotelu. ,,Bude to dvacet pět dolarů,'' řekl řidič, když jsme zastavili před menším ale na pohled útulným hotelem. ,,Děkujeme, nashle,'' Liam mu podal peníze a řidič s autem odjel, zřejmě pro dalšího zákazníka. 

,,Myslím, že by byl dobrý nápad se dnes vyspat a zítra jít najít tu ženu !'' rozhodl Liam, chtěl jsem něco namítat, ale okamžitě mě zpražil lehce naštvaným pohledem. ,,Nic neříkej Louisi. Potřebujeme všichni nabrat nějakou energii, v tomhle stavu bychom tam byli zbyteční,'' řekl pro změnu Niall a já poraženě přikývl. ,,Fajn, asi máte pravdu. Tak pojďme,'' rozešli jsme se k recepci a poté už na naše pokoje.

-

',,Harry ! Harry kde jsi ?!'' zakřičel jsem do prázdné tmavé chodby. ,,Louisi...utíkej !'' ozvalo se za mnou a já se tam, k mé smůle, otočil. ,,Oh můj bože,'' obraz, který právě viděly mé oči byl pro mě tím nejhorším utrpením na světě. Nick držel celého zakrváceného Harryho v poutech, Harry plakal a snažil se mě různými gesty odehnat pryč. ,,Podívej se, co se kvůli tobě tvé lásce stalo,'' zasmál se zle Nick a vytáhl zpoza zad nůž. ,,Rozluč se Harry,'' políbil ho na spánek a podřízl mu hrdlo....'

Vystřelil jsem do sedu a hlasitě lapal po dechu, z mých očí tekly slzy a z mých úst se ozývaly hlasité vzlyky. Hruď mě strašně bolela a měl jsem pocit, že se každou chvíli zhroutím. Z vedlejšího pokoje se ozvala hlasitá rána, kroky a ihned poté bouchání na dveře mého pokoje. ,,Louisi okamžitě otevři !'' zaslechl jsem Niallův hlas, pomalu jsem došel ke dveřím a otevřel je. Niall rychle vpadl dovnitř, zabouchl za sebou dveře a pevně mě objal. ,,Lou neplakej, bude to dobrý. Zítra nebo vlastně už dneska zajdeme za tou paní, ona nám pomůže a ty pak budeš mít Harryho ve své náruči. Slibuju,'' zašeptal mi Niall do ucha a já se svou hlavu přesvědčil, aby věřila jeho slibu. Ovšem to jsem ještě netušil, jakými muky budu muset projít, abych dostal svého Harryho zpátky.

...

Já se prostě nenaučím vydávat včas XD...taky jsem měla tak trošku blok :D možná to je kvůli tomu jednomu človíčkovi co mi teď zahalil celou mysl X3

Opravdu teď nevím, kdy vyjde další díl, potřebuju si něco osobního vyřešit, ale pokusím se ho napsat co nejdříve.

Enjoy.

Memories -Larry Stylinson-Donde viven las historias. Descúbrelo ahora