Please no !

411 54 6
                                    

Harry

,,Ne, prosím neee.'' křičel jsem, zatímco jsem byl mým drahým ''přítelem'' tažen za vlasy do ložnice. ,,Sklapni.'' zakřičel na mě a odhodil mě na postel. Popotáhl jsem a pokusil se utéct, ale Nick pohotově zareagoval a za kotník si mě přitáhl zpátky. Odněkud sebral pouta a připoutal mě k čelu postele, ležel jsem na břiše a měl jsem ještě k tomu zakryté oči, takže jsem neměl nejmenší šanci vidět, co se chystá udělat.

,,Velmi jsi mě naštval. Už jsem tohle jednou zažil s Louisem a nemám problém to samé udělat i s tebou.'' zašeptal mi do ucha a já se oklepal, nýbrž ne vzrušením, ale znechucením. ,,Nech mě být ty odpornej hajzle.'' zavrčel jsem. ,,Cos to řekl čubko ? Nemáš právo na mě vůbec mluvit...Víš, chtěl jsem tvůj trest trochu odlehčit, ale teď už na to seru, doufám, že jsi připravený.'' zle se zasmál, ale já svých slov nelitoval. Cítil jsem, jak mi začal vyhrnovat tričko, které poté nechal volně viset na rukách. Tepláky mi stáhl do půlky stehen. 

Zařval jsem bolestí, když mě poprvé udeřil bičem. Tedy alespoň myslím, že to byl bič. ,,Jsi vadnej ? Tohle není normální !'' řval jsem z plných plic, ale jeho to nezastavilo. Spíše jako kdyby ho to ještě více popohnalo. Dal mi přesně patnáct ran. Na konci mě ještě donutil poděkovat. ,,Nesnáším tě !'' zašeptal jsem z únavy, když mě jako pytel brambor nesl kusem lesa. ,,Vítej v novém domově.'' otevřel dvířka v zemi a vhodil mě do tmavé místnosti.

,,Bastarde.'' stihl jsem ještě vyčerpaně vyhrknout, než se dvířka zavřeli a z místnosti uniklo veškeré světlo. ,,Louisi, co jsem to jen udělal ?'' bouchl jsem pěstí do země, naštvaný na Nicka, ale hlavně sám na sebe.

Nick

Zavřel jsem těžké dveře sklepa a nechal tam to řvoucí klubko. Cestou do domu jsem z náprsní kapsy vytáhl krabičku cigaret a jednu si zapálil. Ušklíbl jsem se při pohledu na zakrvácený bič. ,,Tohle si ještě užiju Tomlinsone.'' zasmál jsem se a popadl jsem telefon, najel jsem na fotoaparát a bič vyfotil. V kontaktech jsem si našel Louisovo číslo a fotku i s výsměšným popiskem odeslal. Poté jsem v galerii našel ještě pár let staré fotky Louisových zbičovaných zad, takže jsem mu je rovnou poslal taky.

 Poté jsem v galerii našel ještě pár let staré fotky Louisových zbičovaných zad, takže jsem mu je rovnou poslal taky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Těším se, až pocítím znovu tu slast z JEHO fyzické bolesti a TVÉ psychické !'

...

Vím, že je to docela krátký díl, ale měla jsem poslední dobou hrozně práce se školou a taky tak trochu psací blok :/

Ale jinak, co takhle udělat character ask ? :D (pokud ho chcete, můžete rovnou psát otázky do comm)

Enjoy.

Memories -Larry Stylinson-Where stories live. Discover now