Hoofdstuk 3

232 2 0
                                    

Ik sloot mijn ogen en begon te huilen, hoe kon mijn leven hier eindigen ik was pas 16. Een paar seconden later hoorde ik de mannen schreeuwen. Ik deed mijn ogen open en zag de 2 mannen in de verte wegrennen.

Er stond opeens een jongen voor mij, hij had prachtige blonde lokken. Hij vroeg of alles goed ging en of hij me naar huis moest brengen. Ik zij dat ik niet meer huis huis wilde, omdat ik toch geen familie meer had. Hij bood me wat geld aan voor een hotelletje, ik zij dat ik zijn geld niet kon aannemen. Hij vroeg of ik dan misschien bij hem wilde slapen, ik was dom en zij ja.

Toen we eenmaal bij zijn huis waren aangekomen liet hij mij mijn kamer zien. Ik was opgelucht dat er een slot op zat. Ik mocht even gaan uitrusten en hij zou me roepen als het eten klaar zou zijn. Het was een prachtige kamer een tweepersoonsbed, een grote klerenkast alleen voor mezelf en nog hele dure mooie ramen ik zou bijna denken dat hij hier vaker meiden heeft.

De jongen riep mij dat ik kon komen eten. Ik schoof aan aan tafel. Hij gaf me mijn bord eten en ging tegenover mij zitten. 'Mijn naam is trouwens jace' zij hij. Ik vertelde mijn naam en ging weer verder met eten. Het was een beetje awkward, totdat jace me uitnodigde voor een feest dat de avond erop gegeven zou worden. Ik was natuurlijk weer zo dom om ook daarop ja te zeggen.  

In de ban van een loverboy✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu