Hoofdstuk 12

161 2 0
                                    

                  

De volgende morgen werd ik wakker en Jace lag nog te slapen naast me. Ik was zo blij, maar diep van binnen knaagde er nog wat aan me. Ik begon hem te knuffelen. Twee uur later werd ik weer wakker. Ik liep naar beneden en zag Jace staan koken, het voelde weer net als toen hij me redde van de 2 jongens. Ik liep naar hem toe en gaf hem een kus. Hij pakte me vast bij mijn heupen en trok me tegen hem aan. We keken elkaar even aan, ik kon wel uren naar die mooie ogen van hem staren. Ik was heel gelukkig het voelde alsof ik mijn leven weer terug had. Hij vertelde dat Isabelle heel erg geschrokken was toen ik zomaar verdwenen was. Ik voelde me heel schuldig en vertelde hem dat ik naar haar toe zou gaan om alles uit te leggen.

Even later waren we samen aan het ontbijten en plotseling ging Jace zijn telefoon. Hij stond heel snel op en liep zo snel mogelijk naar de gang. Het interesseerde me gewoon niet meer waar het over ging ik was voor het eerst in weken weer gelukkig. Na een tijdje kwam hij terug en vroeg of ik nog wat eten wilde ik zei nee en stond op. Ik pakte mijn jas en trok mijn schoenen aan. Ik riep Jace dat ik even langs ging bij Isabelle.

Ik belde aan bij het huis van Isabelle en ja hoor Alec deed open. Ik keek hem met een vuile blik aan en vroeg of Isabelle thuis was. "Ze zou over een paar minuten thuis moeten zijn" vertelde Alec. Ik mocht binnen op haar wachten. Ik ging zitten op een stoel en pakte mijn telefoon erbij, niet snel daarna pakte Alec mijn telefoon uit mijn handen. Ik begon naar hem t schreeuwen dat hij hem terug moest geven, maar dat deed hij niet. Ik wilde mijn telefoon van hem afpakken, maar hij greep mijn arm vast. Hij deed me echt pijn en hij liet maar niet los. Hij kwam steeds dichterbij met zijn gezicht en ik kon niet weg. Ik trapte Alec in zijn ballen en rende het huis uit, die telefoon kun je nu echt niks meer schelen als ik daar maar weg was.

Huilend kwam ik weer bij Jace aan hij vroeg meteen wat er gebeurd was. Ik vertelde hem het verhaal en Jace stormde het huis uit. Mijn arm deed zo veel pijn hij voelde gebroken. Even later kwam Jace weer terug en vertelde me dat hij Alec bewusteloos had geslagen. Terwijl hij mijn telefoon op tafel legde keek hij me aan en vroeg of het wel ging. Ik vertelde dat mijn arm nog steeds heel veel pijn deed. Hij tilde me op en bracht me naar het ziekenhuis.

We zaten best lang te wachten en ik had nog steeds zo veel pijn. Toen we eindelijk naar binnen mochten was mijn arm al behoorlijk blauw geworden. De dokter nam me mee voor een foto en vertelde me al snel dat mijn arm gebroken was. Ik moest snel geopereerd worden. Toen ik na de operatie wakker werd in het ziekenhuis zat Jace aan mijn bed. Ik was blij en pakte Zijn hand vast. Ik vertelde dat ik heel blij was met een vriend zoals Jace. Hij keek me super schattig aan en zei dat hij niet weg zou gaan. Toen liep Alec de kamer binnen, ik werd heel bang en begon te hijgen. Ik kon niet meer stoppen en na een tijdje kreeg ik ook geen lucht meer. Toen werd alles zwart voor mijn ogen en hoorde ik niemand meer.

---------------------------------------------------------------------------------------
Sorry voor het lange niet uploaden maar school
Verpest mijn vrije tijd en ik had ook geen inspiratie.
Ik probeer 4 hoofdstukken of meer per week online te zetten.
Hoop dat het lukt.

xxxkelly

In de ban van een loverboy✔On viuen les histories. Descobreix ara