Hoofdstuk 7

193 2 0
                                    

Jace trok me mee naar zijn huis. Ik stopte hem en zoende hem. Hij wurmde zich los, keek me aan en zag meteen dat ik stoned was. Hij zij dat ik nu zo snel mogelijk mijn spullen kon pakken of hij zou de politie bellen. Ik ging naar mijn kamer stopte de kleren die ik gekregen van van Jace in de tas en liep naar de deur. Jace keek me met een schuldgevoel aan. "Waar moet ik nu heen? Ik heb geen huis?" Zij ik. Het maakte Jace niks uit. Ik kreeg €1500 van hem om uit te geven aan een hotel, eten en kleren. Ik was al heel blij dat hij dat gedaan had. Ik liep de deur uit Jace en ik keken elkaar heel even aan, maar Jace sloeg al snel de deur dicht.

Ik draaide me om en begon maar wat te lopen. Ik zag de twee jongens lopen die me eerder probeerde te verkrachten, maar op een of andere manier was ik totaal niet bang. Misschien dat het door de drugs kwam, maar het boeide me totaal niet meer. Ik pakte mijn oortjes en luisterde wat muziek tijdens het lopen. Er was nergens een hotel te bekennen. De weg naar huis wist ik ook niet te vinden, al wilde in absoluut niet naar huis. Ik besloot om maar op straat te gaan slapen. Om 3uur lag ik eindelijk te slapen, maar ik werd om het halfuur wakker omdat ik gewoon niet lekker lag. Om half 8 was ik het zat en besloot er maar is verder op uit te gaan.

Ik kwam de MCDonalds tegen ik besloot om er te gaan ontbijten. Half slaperig zat ik daar dan een croissantje te eten, tot ik opeens Alec de MC binnen zag lopen. Ik schrok heel erg ik hoopte er maar op dat hij me niet zag. Ik ging rustig verder met eten na een tijdje zag Alec me en kwam bij me zitten. Hij wilde sorry zeggen van wat er gebeurd was. Ik vergaf hem, ik was immers net zo stom door drugs te nemen. Hij vroeg of Jace op de wc zat. Ik wilde hem eerst niet de waarheid vertellen, maar besloot om het toch maar te vertellen. Ik zij dat we ruzie hadden gehad en dat ik uit zijn huis ben gezet. Alec vroeg of ik wel gewoon heb kunnen slapen in een hotel of zo. Ik loog en zij dat ik een mooi hotelletje in de buurt had gevonden. Alec liep weg en ging naar huis, ik moest nog even naar de wc en ging daarna ook.

In de ban van een loverboy✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें