hoofdstuk 13

141 2 0
                                    

Mijn ogen gingen open ik was in een afgesloten kamer met allemaal draden aan mijn lichaam vastgebonden. Ik kon nauwelijks praten en bewegen ging ook niet goed. Er kwam een dokter binnengelopen hij vertelde me dat ik een hartaanval had gehad. Van binnen schrok ik heel erg, maar van buiten gebeurde er niks. Jace kwam binnenlopen met tranen in zijn ogen. Ik had hem nog nooit zien huilen. Hij pakte mijn hand en vertelde dat de dokter alles deden om me beter te maken. Ik wilde hem bedanken dat hij nog steeds aan mijn zeide zat, maar dat ging niet. Volgens de dokters kon het even duren voordat ik weer kon praten en bewegen. Van binnen storte ik helemaal in.

Een kwartaal ging voorbij ik kon al een beetje praten en bewegen ging ook steeds beter. Ik begon me te bedenken dat ik misschien maar mijn vader zou moeten bellen wat er allemaal is gebeurt, maar wat als hij dalijk op bezoek wil komen? Trekt hij dan mijn infusen eruit of probeert bij me op andere manieren te vermoorden? Ik werd bang en begon weer sneller te ademen. Er kwamen doktoren als een gek naar binnen gerent om me rustig te maken.

Twee weken later mocht ik eindelijk het ziekenhuis verlaten ik was heel blij. Jace hielp me met alles hij was een echte gentleman. Toen we thuis kwamen stond Isabelle er met een grote doos chocolade en heel veel cadeautjes. Ze gaf me een lange knuffel en vroeg hoe dit kon gebeuren. Ik vertelde dat Ik door Alec geopereerd moest worden. Na de operatie kwam hij mijn kamer binnen gelopen en ik flipte hem helemaal, schijnbaar had ik toen een hartaanval. Ze vertelde dat de ze komende weken bij ons zou blijven, omdat ze Alec helemaal niet meer wilde zien en mij wilde helpen. Ik was er heel blij mee en met haar hulp kon ik nog sneller revalideren.

De volgende morgen ging de bel Jace liep meteen naar beneden. Hij liet een man binnen en ze kwamen samen naar boven. Ze kwamen mijn kamer opgelopen, ik deed alsof ik nog sliep. Jace vertelde de man alles wat er was gebeurt, maar ik was wel weer zo goed als nieuw. De man vond het goed Jace liep de kamer uit en de man ging op mijn bed zitten. Hij maakte de knoopjes van mijn piama open. Het werd mij te veel ik wilde de man slaan, maar ik merkte dat ik was verzakt door iets. Toen bedacht ik me Jace had iets in mijn eten gedaan. Maar waarom? Dat zou hij toch nooit doen?

--------------------------------------------------------------------
Sorry dit hoofdstuk is best wel saai.
Ik had helaas geen inspiratie.
Ik hoop dat hij snel terugkomt.

Xxxkelly

In de ban van een loverboy✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat