Hoofdstuk 25

51 4 0
                                    

Nee nee nee dit kan niet waar zijn! Jace is ontsnapt wat moet ik nu doen!? Ik loopt te ijsberen door mijn kamer en ben bang dat Jace naar me huis zal komen. Ik ren naar beneden en vertel mijn vader alles. Mijn vader twijfelt geen moment en belt de politie om te vragen voor bescherming. De politie lachte hem uit en drukte hem weg. Ik besluit Layla te bellen en gelukkig wil ze meteen met de politie gaan praten. Niet veel later belt Layla mij en zegt ze dat ze het heeft kunnen regelen. We krijgen een huis waar 24uur per dag bewaking staat. Layla zegt dat ze heel wat heeft moeten regelen om het voor elkaar te krijgen. Ze hebben haar zelfs uitgelachen.

*opgelet in de volgende alinea zitten seksuele dingen*

Mijn vader gaat sporten en ik ben dus alleen thuis. Hoe kan hij me alleen laten als hij weet dat Jace vrij is. Ik bel Luke en vraagt of hij langs kan komen. Gelukkig komt hij zo snel mogelijk. Ik zet de tv aan om te kijken of er nog nieuws is van Jace. Helaas niet. Dan gaat de bel en ik ren zo snel naar de deur als ik kan. Ik geef Luke een dikke knuffel en er beginnen tranen te lopen. Luke tilt me op en schopt de deur met zijn voeten dicht. Hij begint me te zoenen en tilt me de trap op. Hij gooit me mijn bed op en hij trekt zijn shirt uit. Hij gaat op me liggen en ik rits zijn broek open. Je raadt vast wel wat we toen gedaan hebben.😏

Na tien minuten hoor ik de deur open gaan. Ik schrik en zeg dat is Jace. Ik klem me tegen Luke aan, maar Luke kijkt me een beetje bezorgt aan. Hij duwt me weg en zegt dat ik nu wel heel erg panisch word om niks. Dan hoor de iemand de trap opkomen ik begin te huilen en de krijsen. Luke zegt dat ik rustig moet doen, maar ik luister niet naar hem. Ik begin te trappen en te schoppen en ik schop perongelijk tegen zijn piemel aan. Luke schreeuwt het uit en krijgt tranen in zijn ogen. Mijn kamerdeur gaat open en daar staat mijn vader. Hij ziet ons liggen en gooit meteen de deur weer dicht. Ik begin zachtjes te lachen, maar Luke blijkt het niet grappig te vinden. Hij stapt mijn bed uit en trekt zijn kleren aan. "Je kunt me weer bellen als je weer een beetje normaal kunt doen." Zegt hij. En hij strompelt het huis uit.

Ik lig in bed en zit te denken. "Hoezo normaal doen? Ziet hij niet dat ik bang ben!" Denk ik. Waarom ziet hij niet dat ik het zwaar heb. Ik trek mijn piama aan en loop naar beneden. Als ik mijn vader zie krijg ik een rood hoofd. Ik ga naast hem zitten en zeg dusss. "Morgen moeten we alleen inpakken en dan gaan we overmorgen naar het beschermde huis." Zegt mijn vader. "Gelukkig begint hij er niet over." Denk ik. Na een uur ga ik naar bed, maar als ik net mijn bed instap word ik gebeld door een onbekend nummer. Ik neem hem op en de stem aan de andere kant van de lijn herken ik uit duizenden. HET IS JACE!!! Ik hang meteen op en vraag me af hoe hij aan mijn nieuwe nummer komt. Ik bel Luke en vertel hem alles, maar hij gelooft me niet en vind dat ik nu echt een keer over hem moet ophouden. Hij hangt op en ik ben bang dat Jace vanacht mijn huis binnenkomt.

In de ban van een loverboy✔Where stories live. Discover now