Hoofdstuk 9

177 2 0
                                    

Waarom moest Alec zonodig weer Jace gaan bellen? Kon hij zich er niet gewoon buiten houden. Wat zeurde ik eigenlijk, ik wilde Jace toch weer zien dit was mijn kans. Ik liep naar beneden en vroeg of ik mijn telefoon mocht opladen. Ik pakte een boek uit de kast begon te lezen. Een uur ging voorbij en Jace was Nog steeds niet langs geweest. Ik pakte mijn telefoon uit de oplader en besloot naar bed te gaan.

De volgende morgen hoorde ik Alec praten met een andere man. Ik dacht dat het Jace was en wilde me snel aankleden. Ik keek naar de kleren van Isabelle ze waren zo hoerig, helaas zat er niks anders op. Ik trok het aan, poetste mijn tanden en stormde naar beneden. Eenmaal binnen aangekomen zag ik dat het niet Jace was waar Alec mee stond te praten. Teleurgesteld ging ik wat eten. De hele dag zat ik op de bank met een boek hopend dat Jace nog langs zou komen.

Om half 10 ging de bel, ondertussen had ik de hoop dat Jace langs zou komen opgegeven. Ik liep naar de deur en deed hem open. Drie keer raden wie daar stond. Precies Jace hij pakte mijn hooft en gaf me een zoen. Ik duwde hem weg. "JE HEBT ME GODVERDOMME WEKEN MISSCHIEN WEL MAANDEN ALLEEN ACHTERGELATEN ZONDER HUIS en nu denk je dat ik je zomaar ga vergeven"? Zij ik. Hij keek me aan en zij dat het hem heel erg speet. Hoewel ik hem heel graag wilde vergeven zij mijn verstand dat ik dat niet moest doen. Ik zij gedag tegen Jace en deed de deur dicht. Ik liep naar mijn kamer, deed mijn piama aan en ging rustig in bed liggen totdat ik sliep.

In de ban van een loverboy✔Where stories live. Discover now