Hoofdstuk 6

193 2 0
                                    

Jace en ik liepen samen naar het feest toe. We kwamen aan bij de deur, ik had het gevoel dat er iets niet klopte doen hij een wachtwoord moest geven bij de deur. Die a avond was een grote vergissing. We liepen samen naar binnen er waren heel veel sletjes, hoeren, gayparen en veel meer. Het zag er wel leuk uit op het eerste gezicht. Ik leerde de vrienden van Jace kennen ze waren aardig, maar anders dan ik me had voorgesteld. Op het eerste gezicht leken ze niet echt aardig, maar ik kon echt super goed met hun opschieten. Jace en ik gingen dansen hij liet me sexy pasjes zien, pakte mijn heupen vast en trok me naar hem toe. Het was fijn ik had nog nooit zoiets gevoelt. Jace zijn handen zakte langzaam naar mijn kont en hij begon me te zoenen, niet lang daarna tilde hij me op en hielt hij me vast terwijl ik nog half zat.

Na een aantal nummers ging ik naar de wc, ik keek mezelf aan in de spiegel en zij "waar ben ik toch mee bezig? Dit ben jij niet stop ermee voordat je in de problemen komt". Weer luisterde ik niet naar mezelf en gooide wat water in mijn gezicht. Een van de vrienden van Jace (Isabelle) kwam de wc ingelopen, ze zag dat ik het moeilijk had en bood me wat drugs aan. Eerst wilde ik ze niet aannemen maar ik deed het toch. Ik pakte mijn fles en vulde het met water, deed wat drugs in mijn mond en sloeg het met water achterover. Het voelde echt zo goed. Het duurde niet lang tot ik voor meer vroeg. Isabelle vond het goed ze had de drugs tenslotte toch gekregen van Jace om het aan mij te geven, alleen wist ik dat niet.

Stoned liep ik de wc uit, ik wilde terug gaan naar het feest maar ik kwam Alec tegen (een andere vriend van Jace) hij greep me vast en begon me te zoenen ik stribbelde niet tegen. Precies op dat moment liep Jace de gang op en zag ons zoenen. Mijn geest wilde stoppen maar het voelde zo goed. Jace trok me van Alec af en werd heel boos. Hij zij dat ik niet meer welkom was in zijn huis en ik meteen mijn spullen mocht gaan pakken.

 Hij zij dat ik niet meer welkom was in zijn huis en ik meteen mijn spullen mocht gaan pakken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
In de ban van een loverboy✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu