Hoofdstuk 10

163 2 0
                                    

De volgende ochtend stond ik op het was half 6. Ik besloot te vertrekken. Ik was te bang dat Jace nog een keer langs zou komen. Ik schreef een briefje voor Isabelle:

Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Je hebt me geholpen toen ik het heel moeilijk had, maar ik moet nu echt gaan. Ik ben te bang dat ik Jace nog is tegenkom. Bedankt voor je hulp.
Xx Clary

Ik legde het briefje op de tafel en ging weg. Ik liep uren door de stad. Ik kon niks meer betalen, want ik had nog steeds maar 5 euro over. Na 3 uur gelopen te hebben zag ik een oud verlaten huis. Ik besloot er naar binnen te gaan. Ik pakte mijn telefoon en keek even snel of er nog iets over mij op internet stond. Ik moest heel zuinig zijn op mijn telefoon, want ik had nu geen plek meer om mijn telefoon op te laden. Ik zag dat Simon (mijn enige overgebleven vriend) me een bericht had gestuurd. Ik wist niet wat er aan de hand was en wilde heel graag dat ik hem zou bellen. Ik negeerde hem en deed mijn telefoon weer uit.

Die avond besloot ik wat eten te gaan zoeken uit een prullenbak. Op dat moment voelde ik me echt een zwerver. Ik vond een half opgegeten hamburger van de mc. Ik liep met de hamburger terug naar het verlaten huis. Ik deed de deur open en liet de hamburger uit mijn handen vallen. Simon zat op de trap. Ik rende naar hem toe en gaf hem een dikke knuffel.

In de ban van een loverboy✔Where stories live. Discover now