Inceputul

29.3K 970 36
                                    

Nu imi venea sa cred ce vad! Idiotul de la bufet statea relaxat pe scaunul meu si zambea la mine. Invinsa de furie il intreb:

-Ce dracu cauti tu in biroul meu? Si cum ai intrat?

- Sa stii ca asta nu este o primire tocmai calduroasa, eu ma asteptam la altceva imi zice el ridicandu-se de pe scaun si venind in fata mea

- Dar la ce te asteptai lumanari parfumate si sampanie? ii spun eu din ce in ce mai nervoasa

- Sa stii ca nu ar fi fost o idee tocmai rea, daca ma gandesc mai bine chiar mi-ar fi placut imi zambeste el pe sub mustati

- Ai sa ramai numai cu dorinta. Acum spune ce cauti in biroul meu? 

- Pai, cum am un proces in derulare m-am gandit sa vad cu cine voi face echipa si tin sa iti spun ca nu sunt deloc dezamagit, imi zice el analizandu-ma din cap pana in picioare si afisandu-mi un zambet strengar.

M-am trezit holbandu-ma la zambetul lui perfect, dar ceva ma trezit din visare. Cum naiba ma pot uita la el cand  mai are putin si explodeaza de aroganta. Atunci, mi-am amintit de ce mi-a zis Anna cand am ajuns. Aoleu! Asta e Edward Woods, proprietarul companiei Woods si omul pe care trebuie sa il reprezint. 

   - Daca procesul este subiectul atunci va sfatuiesc sa trecem la treaba, domnule Woods ii zic eu nelasandu-l sa ma surprinda prezentandu-se.

- Si cum a ramas cu numele meu de dinainte? Sau asa va numiti toti clientii inainte sa discutati despre caz, domnisoara Wolf?

- Nu, nu imi tratez toti clientii la fel, numai pe cei care ma lasa cu paharul gol, ii zic eu pe un ton mieros.

 El zambeste timid si se uita la mine cu o privire atat de intensa incat am crezut ca voi cadea iar inima incepe sa imi bata nebuneste. Ce se intampla cu mine? De ce am asemenea reactii in prezenta lui? Eu, mereu inabordabila pentru barbati, las un individ pe care l-am cunoscut acum 1 ora sa imi provoace asemenea stari. Imi alung orice gand care nu are legatura cu munca si ma asez pe scaun facandu-i semn si lui sa ia loc. Se aseaza si il intreb:

-Deci, care este situatia mai exact? Cum se prezinta compania dumneavoastra in momentul de fata ? A avut mult de suferit de pe urma acestui scandal?

- Hmm, curioasa ....mereu mi-au placut femeile curioase imi zice el muscandu-si buza.

- Imi fac doar meseria, deci.....

- Situatia nu este atat de grava, insa arhitectul nostru i-a promis persoanei din Argentina ca ii va face un proiect foarte bun daca ii va plati suma intreaga inainte de terminarea acestuia. 

Omul a fost credul si s-a conformat iar hotul a luat banii si dus a fost. Am incercat sa il cautam si sa il aducem in fata legii, dar nu este de gasit, parca a intrat in pamant. Acum, argentineanul nostru vrea sa fie despagubit de catre companie pe motiv ca angajatul lucra in cadrul acesteia.

- O situatie destul de complexa insa nu foarte dificila, zic eu.  Sanse pentru a castiga procesul sunt si inca destul de mari, trebuie doar sa demonstram ca hotul a actionat din initiativa proprie si ca iubita dumneavoastra companie nu a fost implicata in nici un fel.

- Se pare ca am o aparatoare foarte desteapta sa nu mai zic de frumoasa, imi zice el privindu-ma in ochi

Eu ma prefac ca nu aud cele spuse si continui

- Am sa rezolv acesta situatie cat de repede pot deoarece nu cred ca vreti sa fiti tinta unui scandal pentru multa vreme? Asadar, voi avea o intrevedere cu judecatorul , ii voi expune cazul si sper ca nu va fi nevoie sa ne infatisam de foarte multe ori la Curte.

- As aprecia daca s-ar rezolva cat mai repede. Nu imi place sa imi petrec timpul prin tribunale , prefer alte modalitati mai......relaxante imi raspunde el 

AtractieWhere stories live. Discover now