Drumul spre implinire

14.9K 635 25
                                    

Edward se arata tot mai nelinistit odata cu trecerea timpului. Se plimba  in fata usii ca un leu in cusca iar eu nu stiu ce este mai rau, faptul ca el se arata atat de entuziasmat si nerabdator in acelasi timp sau ca este in stare sa il omoare pe bietul medic daca nu apare mai repede.
Eu stau si il privesc amuzata pe barbatul care peste cateva saptamani va deveni tatic. Nici eu nu mai am rabdare, de abia astept sa imi strang puiul in brate. S-au intamplat atatea lucruri in ultimele 8 luni. Parca timpul a trecut mult prea repede iar eu nu pot sa tin pasul cu el.

Ceea ce ma bucura enorm a fost faptul ca de la petrecerea presupusei noastre nunti, nu am mai auzit nimic de Christian. Ar fi prea frumos ca el sa fi renuntat si sa fi plecat departe de noi, dar imi este aproape imposibil sa cred asta. Frica pune stapanire pe mine cand ma gandesc ca ne urmareste din umbra si asteapta momentul propice pentru a-si termina treaba. Imi este foarte greu sa cred ca va reusi sa faca acest lucru deoarece Edward a devenit foarte protector, mai ales de cand a aflat ca sunt insarcinata. Parca s-a intamplat ieri si nu acum aproximativ 8 luni.

La scurt timp dupa casatorie, ne-am mutat intr-o casa foarte mare cu gradina si ferita de ochii curiosilor. In asa scurt timp a devenit micul nostru colt de rai, iar eu nu pot fi mai fericita de atat. Imi intorc privirea spre brunet si nu imi pot stapani amuzamentul. A insistat sa venim la medic cand de dimineata copilul a inceput sa dea din picioare mai tare, ceea ce este si normal. S-a speriat atat de tare incat m-a luat pe sus si m-a dus la control

- Cat ii poate lua sa aduca niste amarate de rezultate! Asta sigur este de rau! Daca a patit ceva? Daca s-a lovit si are vanatai? Tii minte cand ai mutat pernele alea, poate te-ai lovit din greseala si nu ai simtit?

- Ai perfecta dreptate! Cu siguranta este ranit, dar de la atata ras. Ti-am spus de mii de ori ca totul este in ordine, noi ne simtitm perfect! Pana si bebe rade de tine!

- Te amuzi tare pe seama mea! Asteapta sa nasti iar eu de abia astept sa te pedepsesc, la cate mi-ai facut tu mie lunile astea!

Se uita la mine cu acei ochi negri precum noaptea care in ultima perioada au inceput sa arda din ce in ce mai tare! L-am surprins de multe ori cum imi analiza picioarele si isi musca buza. Chiar daca mai am putin si nasc , nu am luat mai deloc in greutate. Daca nu ar fi burtica ai spune ca nu sunt insarcinata.

- Te bate bebe daca ii ranesti mamica! Adu-ti aminte ca tu ai vrut sa fac sport pentru gravide, cica voi naste mai usor!

-Si nu este adevarat? Multumesc Cerului ca am scapat de noptile pofticioase! Se pune pe vine in fata mea si imi trage picioarele intre picioarele lui

-Nu se stie, pot oricand sa se intoarca! Si ii arunc cel mai dulce zambet al meu.

Mana sa urca de la glezna in sus pana la genunchi si isi continua drumul pe coapsa in sus. Ma aproprii de gatul lui si ii musc pielea, lingand-o putin. Un geamat se aude din pieptul lui iar mana sa imi strange coapsa.

- Daca nu ai fi insarcinata, te-as lua exact pe scaunul asta si te-as face sa uiti pana si numele tau. Lunile astea au fost un calvar!

Ma uit la el si imi musc buza

- De ce ? il intreb eu

- Cum de ce? M-ai tinut pe sec, femeie! Spune el pe un ton exasperat. Ti se pare putin asta! Expresia lui este de miniloane si nu ma pot abtine sa nu izbucnesc intr-un ras colorat care atrage atentia asistentelor si celorlalti pacienti. Se uita la mine nervos si pot vedea amuzamentul din ochii lui. Venirea medicului ne intrerupe mica noastra discutie. Este un barbat de varsta a doua, parul brunet si cu ochelari.

- Domana..domnule nu aveti de ce sa va faceti griji, fatul dumneavoastra este intr-o perfecta stare.  Puternic si sanatos cum este nu va fi nici o problema la nastere. Am inteles ca doamna doreste sa nasca natural, atunci va trebui va sotul dumneavastra sa vina cu mine sa va programam si sa achitati factura.

Eu ii zambesc medicului si ii multumesc. Edward mai schimba cateva cuvinte cu acesta si il intreaba, din cate am putut intelege, de contractile mele. Medicul zambeste intelegator, semn ca este obisnuit cu astfel de viitori tatici. Langa mine se aseaza o alta femeie, cam de varsta mea cu un un barbat identic cu Edward. La fel de nervos si panicat! Dupa marimea burticii tin sa cred ca este in luna a opta ca si mine.

- Panicat din nimic? O intreb de vecina mea de scaun. Rade cand aude

- Ooo da. M-a luat pe sus din pat, numai ca sa se convinga.

- Stiu cum este! Si ii indic spre brunet. Sotul meu credea ca copilul are vanatai!

Radem cu pofta  si imi indica spre sotul ei care s-a alaturat acum celor doi barbati.

- Eii asta nu este nimic. Al meu a crezut ca s-a inecat. Iar la o ecografie a crezut ca il doare spatele de sta atat de intors!

Rad cu pofta! Chiar daca nu stiu nimic despre sarcina sau cum ar trebui sa arate un bebelus in burta mamei, barbatii sunt cei mai entuziasmati cand vine vorba despre propriul copil. Instinctul lor patern se dezvolta treptat si ajung sa fie sufocanti de protectivi. Ma uit inspre cei trei care par sa aiba o discutie foarte interesanta deoarece Edward este extrem de atent. Privirea imi cade pe fundul lui care este foarte sexy. Rad in sinea mea si imi zic ca hormonii mei de gravida au luat-o complet razna.

- Auzi, pot sa te intreb ceva? Imi spune tanara femeie de langa maine

- Da, sigur!

- Mi se pare mie sau barbatii nostrii au un posterior super sexy si niste picioare de milioane?

Ne uitam una la alta apoi izbucnim intr-un necontrolat. Brunetul se uita la mine ca mai apoi sa se indrepte spre noi.

- Ce este asa de amuzant? Ma intreba el

- Ai un fund foarte provocator, iubire. Se uita la mine mirat ca si imi arunca unul dintre zambetele lui de milioane iar eu simt ca ma topesc pe interior

- Peste cateva saptamani vei avea timp sa te bucuri de el, iubito!

Ne luam la revedere de la cei doi si plecam spre casa. Nu mai am rabdare, vreau sa imi tin puiul in brate.

Imi sprijin bratele de patutul micul din camera copilului si visez la momentul cand ii voi privi fetisoara frumoasa cum doarme. Nu am vrut sa stim ce este, asa ca am decorat camera in culori neutre care sa se potriveasca ambelor sexe.

Imi simt coprul inconjurat de doua brate puternice iar burtica mangaiata de doua maini fierbinti.

-Stiam ca aici te voi gasi!  Imi sopteste cu vocea lui ragusita iar respiratia sa fierbinte se loveste de umarul meu dezvolit

- Ce crezi ca va fi? Ma trezesc intreband

- Nu stiu! Insa am o presimtire ca va fi baiat spune si ma saruta pe gat. Ma cutremur la impactul pe care buzele lui le au asupra pielii mele

- Si daca va fi fata!?

- Atunci va trebui sa scot tot arsenaul din pod!

- Nimeni nu iti va fura fata…inca. Degetele mele ii mangaie incheietura

- Nu inca! Crezi ca nu stiu cate se pot intampla in capul unui baiat cu hormoii nestapaniti.

Ma uit la el si ridic o sparnceana

- Si eu am fost ca ei si stiu ce se poate intampla! Iarta-ma ca am fost adolescent

Radem amandoi si ne uitam la patutul acum gol, dar peste cateva saptamani va fi ocupat de o fiinta superba si minuscula care va creste si se va dezvolta, facandu-ne mandrii,

- Tocmai de aceea va fi baiat ii spun eu si ma intorc si il sarut

- Da, primul copil……

AtractieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum