Gelozia

24.3K 954 10
                                    

         Lumina diminetii ma trezeste violent iar aerul racoros care intra pe fereastra deschisa imi face pielea de gaina si ma indeamna sa ma afund si mai tare in asternuturile catifelate cu miros de lavanda. Incerc sa imi alung somnolenta si ma ridic. In timp ce ma indreptam spre bucatarie ma gandesc la multitudinea de lucruri pe care trebuie sa le fac astazi. Unu: intalnire cu IDIOTUL, doi: intalnire cu judecatorul, trei: ridica rochia de la curatatorie, patru: cumparaturi. Deja am obosit numai gandindu-ma. Offfffff! De abia astept cele doua saptamani, chiar daca le voi petrece in compania unor straini, sper sa fie bine. Ma uit la ceas si vad ca sunt in intarziere. Insfac repede cheile si geanta si pornesc spre birou. 

          Edward Woods! Numele asta ma bantuie precum o amintire urata. De ce trebuie sa ma gandesc mereu la el? La zambetul lui idiot de frumos si la corpul lui de zeu! Deja incep sa o iau razna si nu este bine deloc. De la varsta de 16 ani am incetat sa mai gandesc la barbati ca la niste partide bune. De atunci ei sunt pentru mine doar niste vanatori, niste pradatori care urmaresc sa te aduca in patul lor. Nu le pasa de ceea ce simti tu, de ce vrei tu, nu ii intereseza ca esti o copila care are tot viitorul in fata si prin actiunile lor iti naruie orizontul. Vorbesc din experienta proprie. Cand aveam 16 ani, antrenorul meu a inceput sa imi faca avansuri, sa ma invite in oras. Toate acestea mi s-au parut foarte ciudate, avand in vedere ca imi era antrenor de cand m-am apucat de atletism, cam de la varsta de 9 ani. Insa, "micile " lui actiuni nu s-au oprit aici, oriunde ma vedea imi stopa calea, ma strangea in brate din senin si cea mai mare schimbare am observat-o in privirea lui. Avea niste ochi de pradator si o privire lacoma , cand ma vedea imi cerceta fiecare centimetru al corpului meu. El nu a tinut cont de faptul ca imi putea fi tata , asa ca am decis sa renunt la o mare pasiune pentru a nu se ajunge la mai rau. Am pus distanta si oriunde il vedeam il ocoleam sau ii raspundeam acid. Ii pot multumi pentru un singur lucru , mi-a luat valul de pe ochi si mi-a facut cunostinta cu lumea cea cruda iar pentru asta tin sa ii multumesc. De atunci am inceput sa ma uit la barbati cu alti ochi si am devenit o femeie " cu fortareata".

                 Usile liftului se deschid iar Anna ma asteapta acolo ca intotdeauna. 

-Neata ! Ai patit ceva ? Nu arati prea bine ! imi zice ea cu o unda de ingrijorare in voce

- Nu, nu am nimic  sunt doar somnoroasa. O cafea tare mi-ar prinde bine ii raspund in timp ce ma indreptam spre birou.

- Da, desigur.

 Ma asez pe scaunul meu si il sun pe judecator stabilind o intalnire cu el astazi dupa-amiaza. Ma scufund in munca mea si nu observ ca se face pranzul. Imi aduc aminte ca aveam o intalnire cu milionarul arogant astazi la 10:00. Surprinsa de faptul ca nu a venit , o rog pe Anna sa incerce sa afle de ce MARIA SA nu a binevoit sa vina.  Ana intra in birou si imi spune:

- Am sunat-o pe secretara domnului Woods si mi-a spus ca acesta nu s-a prezentat astazi la munca si din cate se pare acesta a avut  aseara o cina destul de intima cu o femeie.  Din cate a dat de inteles nu va ajunge toata ziua la munca.

- O femeie? intreb eu furioasa. Omul asta este cel mai mare arogant din cate mi-a dat viata sa intalnesc, din cate observ in doare in cot de procesul lui si nu are de gand sa il castige. Foarte bine! Eu nu am sa muncesc singura. Colac peste pupaza mai trebuie sa anulez si intalnirea cu judecatorul si cine stie cand va mai accepta una. Doamne, cat il detest...este atat, dar atat...de....de....de tantalau.

      Speram ca astazi va fi o zi linistita si chiar mi-am propus sa nu ma mai las enervata de cuvintele lui Edward. Nu  pot sa cred ca am ajuns sa am incredere in el si sa cred ca va fi aici. Din cate observ aerele lui de mare milionar l-au dus undeva pe Marte si crede ca poate face orice. Asta mi-a pus capac. Daca el se joaca asa cu mine atunci si eu ma pot juca.

AtractieWhere stories live. Discover now