Intalnire cu trecutul

19.2K 745 8
                                    

Perspectiva Kristen

             Am iesit imediat din acea sala care parea sa se micsoreze din ce in ce mai mult . Aerul rece de munte imi facea pielea de gaina iar sagetile sale de gheata imi faceau trupul sa tremure . Singura sursa de caldura erau lacrimile mele care se prelingeau pe obraji. Imaginea de mai inainte imi tot venea in minte si nu mi-o puteam indeparta deloc. Inima imi sangera atat de tare incat credeam ca voi ramane fara vlaga. Ma simteam ranita , tot ce imi doream era sa plec si sa nu ma mai uit in spate. Cuvintele lui Edward imi rasunau acum in minte si sunt la limita dintre adevar sau minciuna , nu stiu daca mai trebuie sa cred in ele sau sa le dau uitarii. Parea atat de sincer si imi propusesem sa ii acord increderea de care are atata nevoie, dar se pare ca a pierdut trenul. Oare mai este ceva intre el si blonda aia? O mie si una de intrebari imi veneau in minte si la toate aveam nevoie de raspunsuri, de raspunsuri adevarate , nu de vorbe dulci si mieroase. Am inspirat adanc si am pornit spre cabana. Stiam ca voi ingheta deoarece eram imbracata doar cu  rochia , dar am zis ca voi rezista. Mi-am lasat privirea in jos si mi-am strans mai bine bratele in jurul corpului si am plecat. Va fi o mare aventura sa ajung pana la cabana aia afurisita . Cine Doamne iarta-ma , a a construit-o tocmai acolo , eu nu imi pot da seama , dar a avut o inspiratie foarte proasta . Mergeam prin parcarea din fata cabanei unde se tine petrecerea iar dintr-o data ma ciocnesc de cineva, imi ridic privirea si il vad de afemeiatul de la petrecere

-Hei, ce faci? Unde pleci? Edward unde este? ma intreaba el

- Plec ! Ce nu am voie? Edward este ocupat...cu o blonda artificiala raspund eu plina de manie

       El se uita la mine si izbucneste intr-un hohot de ras care ar zgudui si Pamantul. Ma uit la el uimita iar el tot nu se opreste.

-Helllloo! Imi spui si mie ce ti se pare atat de amuzant?

- Poi tu!! Esti geloasa , dar trebuie sa recunosc o geloasa foarte sexy imi raspunde el cu o sclipire in ochi

-Mda....la revedere !! si dau sa plec 

-Stai ! Uite..il cunosc pe capitanul meu din liceu si stiu exact cum este  , deci iti poti da seama ca stiu si despre poveste cu...cum i-ai spus....aaa daa..blonda artificiala. Adevarul este ca nu am vazut in viata mea o lipitoare mai mare ca ea si sa nu mai vorbim de falsa. Se tine scai de el pentru ca nu ii da atentie. Spune-mi un lucru ...cu cine crezi ca mi-am  murdarit tapiteria masinii? Hmm? Apropo maine trebuie sa o duc la spalatorie.

        Ascultam si nu imi venea sa cred ce auzeam. O parte din mine dorea sa creada versiunea asta iar cealalta se incapatana sa isi pastreze prima imagine a situatiei. Nici nu stiam ce trebuie sa cred sauu , mai exact, ce doream sa cred. Toate sentimentele mele erau un uragan. De unde sa  stiu eu daca Marco nu incearca sa il acopere doar pe Edward, pana la urma sunt buni prieteni si este logic si normal sa isi asigure unul altuia spatele . Doamne!! Ce sa fac? Nu stiu . Sunt la o rascruce si nu am idee pe care cale sa o apuc , pur si simplu stau si mai uit la cele doua drumuri . Totul este in ceata ! Nu pot vedea clar iar lucrul asta ma inebuneste pana la epuizare . 

-Vad ca nu ma crezi! Si nu ma contrazice deoarece ochii te tradeaza , stii zicala nu? Ochii sunt oglinda sufletului. Nu incerc sa il acopar pe Edward , desi trebuie sa recunosc ca noi am facut asta de cateva ori , dar nimic important imi zambeste timid apoi continua. Edward este un barbar dorit de foarte multe femei, dar niciodata nu au fost pentru el ceva serios. Are o personalitate foarte puternica , dar sufletul sau este asemeni unei adolescente indragostite , scuze de comparatie , dar alta mai buna nu am gasit. Nu se deschide usor in fata oamenilor si nici nu se indragosteste de oricine. Trebuie sa iti spun ca esti prima femeie cu care il vad la brat in ultimii ani si nu cred ca te-a ales doar pentru fizic. Poate ti se va parea ipocrit din partea mea , dar nu te lasa inselata de prima imagine. Incearca sa il cunosti cu adevarat pe Edward si treci dincolo de fortareata din jurul lui deoarece merita , crede-ma. Sunt sigur ca vei gasi tu o mica fisura la baza zidurilor! acestea fiind  ultimele sale cuvinte imi mai zambi o singura data si pleca spre intrarea in cabana.

AtractieWhere stories live. Discover now