Colegul de camera

21.4K 872 17
                                    

Perspectiva lui Edward *

      Zilele treceau atat de repede incat nici le simteam. Am castigat procesul lucru care ma facea nespus de fericit deoarece tot acel scandal si acea situatie jenanta nu mai facea parte din grijile mele. Acum gandurile mele erau ocupate de acea femeie pe care am dorit-o inca din prima clipa in care am vazut-o . Acele picioare lungi, subtiri si talia ei de viespe mi-au atras atentie in acea zi in care am intalnit-o, insa cand ochii mei i-au intalnit pe ai ei am ramas captiv in frumusetea lor. Ma priveau atat de mirati si in acelasi timp atat de furiosi incat am stitut ca femeia asta va trebui sa fie a mea. Timpul trecea si ajungeam sa o cunosc mai bine ...era atat de distanta, atat de imposibil de atins. Zidul a disparut in acea seara cand am reusit sa ii simt dulceata buzelor si parfumul pielii...am fost surprins cand m-a rugat sa incetez. De ce oare? Nici o femeie nu m-a rugat pana acum sa incetez. De ce ea? Simt ca este ceva diferit cu ea, dar nu imi pot da seama ce.

     Au trecut ore, zile, saptamani si nu am mai vazut-o. Am auzit ca se descurca foarte bine in noua functie si mi-as dori sa fiu acolo, dar ceva ma impiedica. De ce imi doresc sa petrec timpul cu ea? O multime de intrebari fara raspuns ! Nici o femeie nu mai reprezinta nici un interes pentru mine, toate au devenit palide, sterse, si-au pierdut din frumusetea si stralucirea lor care pana acum ma orbea si ma facea sa le doresc.  Stephanie a plecat si nu mai pot vorbi cu ea. Cand mi-a spus cine se va ocupa de cazul meu am avut toata increderea in ea. Ne cunoastem din liceu si intotdeauna am fost foarte apropriati, mi-as dori acum sa fie aici, sa vorbesc cu ea, sa ma ajute sa gasesc un raspuns la toate aceste intrebari .

      Poate aceasta vacanta de doua saptamani care vine va fi o pauza. Nu m-as duce, dar ii cunosc pe Camila si Robert de peste 10 ani si stiu ca s-ar supara daca nu as fi prezent. Ma macina o curiozitate ...daca Stephanie este in Argentina cine va veni in locul ei? Ma rog...ca sa stiu cu cine impart camera. Stau si ma gandesc putin si stiu Stephanie ar avea atata incredere intr-o singura persoana si daca nu ma insel este exact  femeia din cauza careia nu ma mai pot concentra la nimic. Se pare ca vacanta asta va fi una foarte ....atractiva . 

   Chicotesc la acest gand si ma indrept spre dormitor sa imi fac bagajele deoarece maine trebuie sa plec. Deja ma simt mai bine ...mult mai bine. 

Perspectiva Kristen

     Doamne, oare cat le ia sa repare o defectiune la autocarul asta. Stau in autogara asteptand ca autocarul care trebuie sa ma duca pana in statiune sa fie reparat. Am renuntat sa ma duc cu masina mea deoarece nu stiam ce fel de drum este si mi-am zis ca voi gasi eu ceva cu care sa pot ajunge pana la cabana. Dupa aproximativ douazeci de minute autocarul porneste. Drumul a fost unul destul de linistitor, nu a fost galagie si langa mine a stat o batrana foarte simpatica care toata viata ei a fost asistenta . Cand am ajuns am aflat ca trebuie sa mai merg inca doi kilometri pana la cabana asa ca am rugat pe cineva sa ma duca pana acolo. Ma laudam in gandul meu ca nu am avut proasta inspiratie sa imi iau masina ca ajungea la fier vechi in numai 2 secunde. Soferul de la statiune m-a lasat in fata cabanei si dupa ce i-am platit si multumit frumos am inceput sa studiez cladirea. Era simpla si primitoare, era din piatra, ferestrele si usa erau mari, din lemnsi aveau o culoare ca de rugina. Treptele pe care le urcai ca sa ajungi la usa erau tot din piatra, in partile laterale ale cabanei existau brazi de diferite marimi. Zici ca am nimerit intr-unul din filmele alea cu bogatasi care au accent britanic si se duc la vanatoare calare de armasari de rasa. Undeva din partea dreapta vad ca incepe sa se miste creanga unui brad si un marait  amenintaor se auzea. M-am panicat toata si am inceput sa tremur...mana mi-a ramas blocata pe  manerul trolarului meu si asteptam din clipa in clipa ca un urs gigantic sau un lup fioros sa se napusteasca asupra mea. Crengile bradului se dau la o parte si spre mine vine dand din coada un caine husky. Am inceput sa tip, mai mult de usurare, cand el venea spre mine bucuros si jucaus. Usa cabanei s-a deschis si mai multe chipuri se uitau la mine mirate nestiind ce se intampla. 

AtractieWhere stories live. Discover now