" Vreau sa..."

17.9K 706 20
                                    

    Bratele sale se incordeaza si mai mult in jurul meu iar eu pot simti tensiunea din aer. Imi ridic incet privirea spre chipul sau iar ochii sai par sa arunce fulgere in directia scenei. Ma intorc curioasa si privirea imi cade pe siluetele a doi barbati care se indreapta zambitori spre noi. M-am incordat si mai tare, asta daca este posibil si m-am impins tot mai mult in Edward, parca as fi vrut sa intru complet in el .

- Shtt, va fi bine, eu sunt aici , imi sopteste acesta la ureche

  Marco se indreapta spre noi cu zambetul lui tampit pe fata insotit de ultima persoana pe care nu mi-as dori sa o mai vad niciodata, Christian Austin. Omul asta este precum o umbra , oriunde ma duc trebuie sa dau de el si toate amintirile mele reinvie. Nu pot sa am si eu o zi plictisitoare ca toti oamenii normali ? Cer oare prea mult? Se pare ca da!

-Capitane! Cat ma bucur ca nu ai plecat, chiar credeam ca veti face asta  ne spune Marco cand ajunge in fata noastra

Edward pastreaza o atitudine calma , dar ii pot simti tensiunea din cuvintele sale

-De ce am fi facut asta? Noi ne tinem de promisiuni , stii doar

-Pai, chiar daca eram pe scena am observant cum frumoasa ta insotitoare mai avea putin si adormea spune Marco iar un zambet malitios ii apare pe chip atunci cand ochii sai se indreapta spre mine. Replica asta m-a deranjat si nu am de gand sa o las sa cada asa. Afemeiatul asta merita o palma, poate doua  astazi sunt mai darnica de felul meu.

-Ok Marco, trebuie sa stabilim ceva ca sa fie pentru toata lumea foarte clar, iar ochii lui se indreapta automat catre Christian , care , de cand a venit nu a facut decat sa se uite mereu la mine si la Edward.

- Kristen nu este insotitoarea mea, ea este iubita mea iar daca nu intelegi asa iti spun pe mai pe intelesul tau . Ea este femeia mea si nu am sa permit nimanui sa o jigneasca sau sa o raneasca intr-un fel. Nu imi place modul in care ii vorbesti si chiar daca am trecut cu vederea pana acum , crede-ma ca nu am sa mai fac asta. Sunt in stare sa te las dracului pe dumuri si pot face sa se aleaga praful de noul tau parteneriat, asa ca stapaneste-te.

Ma uitam la barbatul de  langa mine si ma simteam mandra pentru ca eu sunt cea care a reusit sa ii fure inima. Observam toate privirile din sala atintite asupra noastra astfel  ca mi-am intiparit pe chip cel mai degajat zambet posibil. M-am uitat la brunet si i-am mangaiat chipul apoi m-am intors spre Marco spunandu-i:

   - Marco, iti multumim pentru invitatie si sper ca noua ta afacere sa fie un success.

  - Stati asa! Eu nu inteleg ce se petrece aici! Pe tine, si se uita la Edward , nu te-am vazut nicioadata asa, chiar ai fi in stare sa arunci atatia ani de prietenie pentru o femeie ? Inteleg, te-ai indragostit, orice om o face , dar voi sunteti prea apropriati . Fara suparare, dar nu pareti un cuplu normal..parca..parca v-ar lega ceva , mai presus de o simpla relatie. Ok! Imi pare foarte rau pentru cuvintele si pentru atitudinea mea . Ai mare dreptate capitane, Kristen chiar este speciala , dar eu tot nu inteleg . Acesta isi trece mana prin par si se uita atent la noi oftand din toti porii. Voi v-ati casatorit cumva fara ca eu sa stiu? Pe bune frate , sunt cel mai bun prieten al tau, idiot si natarau uneori , dar sa ascunzi asta de mine chiar ma jigneste profund. Puteai sa dai si tu naibii acolo un telefon, asa de fatada !

 Eu am ramas uimita la intrebarea lui si nu stiam ce sa raspund. Privirea mi-a fugit catre barbatul de langa Marco, care ne privea atat de intens parca ar fi incercat sa ne ghiceasca gandurile. Il deranjeaza oare lucrul    asta? Adica daca eu si Edward am fi casatoriti, l-ar afecta cu ceva , pana la urma un om de nimic nu va deveni niciodata unul de valoare si de talie inalta. Tot timpul va fi un parvenit al comportamentului educat si al conditiei sale de om de cuvant.

AtractieOn viuen les histories. Descobreix ara