Renunta

22.7K 864 31
                                    

*Perspectiva  Kristen *

             Am deschis ochii....pleoapele imi erau de piatra iar capul ma durea foarte tare. Narile mi-au fost invadate de un parfum mai mult decat familiar. Am incercat sa ma misc, dar  nu am putut, tot trupul imi era inconjurat de niste brate puternice. Incerc sa imi ridic capul de pe pieptul lui fara sa il trezesc si vreau sa cobor din pat, insa bratele lui se strang mai tare in jurul meu nevrand sa imi dea drumul. Ma uit la fata lui senina ....este asa de dulce cand doarme...parul lui este revasit iar inceputul de barba ii da o alura atat de  sexy. Incet, incet in minte imi revin cuvintele mele de aseara si nu stiu cum am sa reactionez cand el va deschide ochii si se va uita la mine. Ce ii voi spune? Cum imi voi justifica iesirea mea total  prosteasca ? "Stii..Edward...eu nu am vrut sa spun asta ....problema era ca m-am infuriat cand mi-am adus aminte de trecut si nu voiam ca tu sa afli nimic despre el si sa mai adunam si faptul ca sunt al naibii de furioasa ca vrei doar sa te culci cu mine  si atat..." Total idiot , chiar nu am habar ce ii voi spune . Kristen, mama draga, trebuie sa mai lucrezi la capitolul explicatii ca nu stai bine deloc.

         Oftez si incerc sa ma eliberez din bratele lui , dar in secunda cand dau sa ma misc el deschide ochii uitandu-se la mine.

-Neata! imi spune el cu un glas somnoros

-Buna dimineata, ii raspund eu putin incomodata de pozitia in care ma aflam

- Ooo..cat de formala suntem noi in dimineata aceasta raspunde el in timp ce ma lipea mai mult de trupul lui. Doamne! De abia acum am observant cu ce este imbracat sau mai bine zis cu ce suntem imbracati amandoi. El este doar intr-o pereche de pantaloni scuti iar eu in aceleasi haine ca si aseara. Incepe sa imi  fie din ce in ce mai cald si asta este nu este un semn  bun.

- Nu sunt formala, ti-am raspuns doar iar eu incerc sa ma eliberez din cercul bratelor sale. Inca nu stiam cum sa abordez subiectul si ma simteam foarte tensionata asa ca ma hotarasc si continui

- In legatura cu ceea ce am spus aseara sa stii ca nu am vorbit serios ..eram doar foarte nervoasa si tensionata iar asta m-a facut sa reactionez asa.

   El se ridica in capul oaselor si se uita la mine. In ochii lui nu am vazut nici un semn de furie sau ceva asemanator.

-    Sper ca ma poti ierta...chiar nu am vrut sa spun ceea ce am spus. Imi pare foarte rau si regret tot ceea ce mi-a iesit pe gura aseara am terminat eu cu un glas din ce in ce mai stins.

   El se uita la mine si un zambet ii se iveste in coltul gurii

-      Nu iti face griji, ca nu sunt suparat. Recunosc ca bine nu mi-a picat ce mi-ai spus aseara, dar poate ca a fost si vina mea, te-am fortat sa spui lucruri pe care nu doreai sa le afle cineva .

-      Deci ma ierti? Il intreb eu cu entuziasm in glas.

-      Poi......da, ce pot sa fac daca ma rogi asa de frumos, ar fi o crima daca te-as refuza. Iar acum papusa hai la nani ca eu inca nu m-am saturat de somn, imi zice el in timp ce se intinde inapoi

-     Nuuuu..in nici un caz este foarte tarziu si probabil ceilalti deja s-au trezit si nu vreau sa creada cine stie ce , spun eu in timp incerc sa ma dau jos din pat.

-      Nici sa nu te gandesti sa cobori din pat ca ai sa regreti amarnic, imi spune el in timp ce ma priveste cu niste ochi amenintatori.

-       Nu numai ca ma gandesc , dar sa si fac lucrul acesta. Tu, mie, nu ai ce sa imi faci. Asa ca obisnuieste-te cu asta puisor ii spun eu in timp ce ma ridicam.

-    Cat de sigura esti ca nu iti pot face nimic? Iar expresia lui devine una perversa

   Inghit in sec  si dau sa cobor din pat cat de repede pot, dar el ma prinde de talie si ma trage sub el . Acum eram in ce mai  nesanatoasa pozitie, mainile imi erau blocate deasupra capului de unul din "clestii" sai , ii puteam simti piciorul strecurandu-se intre ale mele iar cealalta mana a lui era sub tricoul meu plimbandu-se pe talia si coapsa mea. Cum doamne s-a ajuns la asta ? Fata lui era la cativa centimetri de a mea si ii pot simti respiratia fierbinte .

AtractieWhere stories live. Discover now