Adevarul

21.8K 894 12
                                    

    Aud usa inchizandu-se, dar eu tot nu ma miscasem. Abia daca mai respiram si inima imi batea extrem de tare. Imaginile de mai devreme imi vin in minte si nu pot sa cred ca eu am facut asta si ca l-am lasat pe Edward sa ajunga atat de departe cu mine. Asta nu sunt eu ! La gandul acesta furia incepe sa puna stapanire pe mine si ma trezesc vorbind singura " Ce dracu a fost in capul tau? Clar esti o mare tampita ! Cum a putut sa ajunga atat de departe cu tine si tu sa te lasi asa de usor? Nu, nu, nu, nu, asta nu se va mai intampla a doua oara . Trebuie sa ii arati ca nu esti una din curvele lui vopsite " Mergeam prin casa si vorbeam singura . Offffffff, omul asta ma va inebuni ! Ma duc si imi iau hainele de pe canapea si le pun la locul lor, apoi ma schimb in pijamele si ma bag in pat. Gandurile mele erau in contradictoriu , unele imi spuneau ca nu trebuie sa reactionez asa altele ca fac foarte bine. Nici eu nu mai stiam ce doresc.

   - Neata sefa! imi spune Anna pe un glas suav

- Neata, dar parca am zis sa nu imi mai spui asa!

- Poi de acum trebuie ca tu esti sefa 

- Adica ?! Ce vrei sa spui? o intreb eu nedumerita

- Du-te in biroul la Stephanie si vei afla 

     Ma indrept spre biroul Stephaniei si cum intru o intreb

 -Auzi? Imi explici si mie cum sta toata treaba asta cu sefa ? ii zic in timp ce mi-am aruncat pe scaun geanta si laptopul

   - Neata si tie! Oo , vad ca deja ai aflat imi zice ea pe un ton foarte vesel

- Ce sa aflu? Si imi poti spune de ce naiba iti faci bagajele si ce sunt cu toate cutiile astea ? Pleci undeva si eu nu stiu?

 - Kristy, te sfatuiesc sa stai jos pentru ca avem de vorbit si nu cred ca tot ce vei auzi iti va placea. Da, este adevarat tu esti sefa de azi inainte. Eu plec si iti las tie toata afacerea. 

    Ochii mai aveau putin si  imi ieseau din cap de uimite

- M-a sunat sora mea si mi-a propus o afacere foarte profitabila. Ea isi deschide un cabinet de avocatura in Australia si are nevoie de cineva cu experienta . Stii ce dor imi era de ea asa ca am acceptat, acum voi vom fi impreuna si putem recupera timpul pierdut. Cum tu esti singura persoana in care am incredere ti-am cedat tie tot si de azi inainte tu esti THE BOSS 

  Nu imi venea sa cred ce auzeam.  Ma uitam la Stephanie si incercam sa imi dau seama daca este cea pe care eu o stiu

 - Tu ai inebunit! o intreb ce sarind de pe scaun. Cum poti sa faci asa ceva? Cum adica sa pleci in Australia si sa imi lasi mie tot? Eu nu am experienta necesara si toata munca ta se va duce de rapa.

- Linisteste-te ! Nu te mai panica atat mi-a spus ea pe un ton vesel. Te vei descurca de minune, dar mai am sa iti spun ceva. Stii ca eu si cu Edward Woods suntem buni prieteni , nu?

- Mda...ai mentionat ceva parca 

- Ei bine, i-am spus lui ce vreau sa fac si s-a oferit sa te ajute.

- Sa ma ajute ? Cum adica? o intreb eu surprinsa

- Pai, ca sa fim siguri ca te vei descurca am incheiat un contract de parteneriat cu firma lui. Adica, de acum inainte toate problemele lor  juridice vor fi rezolvate de catre biroul nostru, scuze al tau . 

- C-cum? Zau ca tu nu esti intreaga la minte? Stii ca eu nu il suport pe bunul tau prieten, mai bine spus l-as calca cu masina fara sa stau pe ganduri. Este un ingamfat, un arogant, un afemeiat, un necioplit...... vrei sa continui?

- Clar il placi, imi zice ea razand cu pofta

- Nu, nu il plac deloc. Offf, deci nu exista nici o sansa ca toate acestea sa nu fie adevarate si ca tu pleci, nu?

- Nup, dar stai linistita ca sunt sigura ca te vei descuca foarte bine, te cunosc doar. Oricum imi va fi un dor nebun de tine si sa stii ca te voi sacai cu telefoanele in fiecare zi

  - Si mie imi va fi dor de tine!! Cand pleci? o intreb eu

- Maine dimineata 

- Cand? Asa devreme! si fac fata de catelus

- Daa, sora mea are mare nevoie de mine si trebuie sa plec.

 - Atunci....sa stii ca imi pare nespus de rau ca trebuie sa pleci si iti promit ca am sa fac tot posibilul sa fiu o sefa la fel de buna ca si tine. O sa imi fie foarte dor de tine si vreau sa ma sacai in fiecare zi cu telefoanele, ii zic eu abia stapanindu-mi lacrimile

- Asa voi face! si ma imbratisa strans.

- Kristen te asteapta ....stii tu cine in biroul tau, imi zice Anna intrand pe usa

- Offf, si uite cum se duce ziua mea buna le zic amandurora indreptandu-ma spre iesire

- Sa stii ca este un  barbat super si de treaba. Ai rabdare cu el ! Oricum la ce caractere aveti nu m-as mira sa dati foc la ceva, imi zice Stephanie in timp ce eu ieseam

Ma indrept spre biroul meu si acolo il gasesc pe idiotul cel brunet cu un zambet superb 

-Neata! Sper ca ai dormit bine, imi zice el

- Da, chiar foarte bine , de ce nu as fi facut-o? il intreb eu.

- Sa iti fi tulburat cineva sau ceva somnul iar privirea lui era una cu subinteles.

- Stai linistit ! Am avut un somn foarte bun. Acum sa trecem la treaba, ii zic eu in timp ce rasfoiam niste hartii.

- Sper ca ai auzit ca Stephy pleaca, nu? imi zice el.

Eu raman putin surprinsa de familiaritatea dintre el si fosta mea sefa, pe viitor am sa ii cer cateva detalii Stephaniei cu privirea la prietenia lor.

- Da, am aflat, ii zic eu cu o voce trista

- Si nu ai nimic impotriva in ceea ce priveste parteneriatul?

- Daca ea a vrut asa atunci este bine , dar nu pot spune ca ma incanta, ii zic pe un ton rece.

El ma fixeaza cu privirea apoi se ridica si se duce la fereastra analizand mersul norilor. Restul intalnirii a decurs normal, nici unul dintre  noi nu a mai aruncat cuvinte taioase, insa m-a mirat faptul ca nu a mai pomenit nimic de seara trecuta. Drept vorbind nu era stilul lui sa faca asa ceva, ma asteptam sa insiste pe tema asta, dar nu a facut-o . Hmmm, ciudat!

 Zilele treceau foarte repede si eu eram foarte ocupata. Plecarea Stephaniei a adus cu ea noi schimbari, a trebuit sa imi mut biroul, sa le reorganizez pe toate. Am stabilit intalnirea cu judecatorul si el a fost de parere ca totul ar fi mai convenabil pentru ambele parti daca acest scandal s-ar sfarsi cat mai curand, fapt care m-a bucurat. Procesul nu a fost dificil iar sentinta a fost in favoarea noastra deoarece cel vinovat era angajatul si nu firma. Dupa ce tot a luat sfarsit nu m-am mai intalnit cu Edward, totul parca a intrat intr-o amorteala continua. Chiar daca eram parteneri, nu comunicam fata in fata, totul se petrecea prin intermediul secretarelor noastre. Stephanie a spus ca este de treaba, dar pana acum nu prea si-a aratat simpatia exceptand acea seara. Doamne, iar imi  in minte acele imagini si simt cum ma furnica tot corpul.

       L-am mai vazut o data la supermarket , era tot cu blonda si pareau sa se simta foarte bine impreuna. Un cutit mi s-a intors in inima si  nu mi-a placut deloc. Pana acum am tot negat ca nu il plac, ca pentru el nu simt absolut nimic insa ma amageam singura. Zilele care au trecut si in care nu l-am vazut parca au fost sterse, parca lipsea ceva. Aveam nevoie sa ma cert cu el, sa ma tachineze si cel ma mult mi-au lipsit acei ochi in care ma pierdeam. Ochii a caror  intuneric ma urmareau si ma faceau sa simt cum un foc imi cuprinde toata fiinta. Pana acum nu voiam sa accept un adevar care era mai mult decat evident. Nu voiam sa accept ca acea fata care nu lasa pe nimeni sa se aproprie de ea si- a deschis portile inimii. Il placeam. Il placeam enorm de mult si nu doream sa accept acest lucru. Nu stiu cum s-a intamplat, nu stiu ce a facut, dar a reusit sa treaca peste zidurile de gheata ale inimii mele. Incepusem sa iubesc acel zambet strangar, modul cum isi musca buza sau cum isi trecea mainile prin par cand se gandea la ceva. Toate acestea am refuzat cu inversunare sa le accept, dar acum nu mai pot lupta contra lor. Au devenit mult prea puternice pentru mine.

        Timpul care a trecut si nu l-am vazut m-a ajutat sa imi dau seama de toate lucrurile acestea, insa ele vor ramane doar pentru mine deoarece el nu le va afla niciodata. Eu nu sunt pentru o noapte... sunt pentru toata viata.

AtractieWhere stories live. Discover now