"Nu ma provoca "

22K 968 44
                                    

 Eram al naibii de multumita de mine, am reusit sa il pun pe jar iar asta imi provoca o stare de foarte bine, nu de bine.

  Ajung acasa si imi duc cumparaturile in bucatarie neobosindu-ma sa le mai despachetez. Ma indrept spre baie dezbracandu-ma din mers si las stopii fiebinti sa ma relaxeze. Mintea mea zboara la intamplarea din magazin si incep sa ma intreb cine era femeia aia de langa Edward. Chestia asta incepe sa ma apese pe creier si nu imi place deloc. Adevarul este ca era frumoasa cu un corp de invidiat, dar nici eu nu aratam deloc rau. Ce naiba m-a apucat sa ma compar cu ea? Eu nu sunt asa! Idiotul asta brunet o sa ajunga sa ma inebuneasca de-a binelea si am sa sfarsesc intr-un spital de nebuni. 

  Aud soneria si ma intreb cine poate fi la ora asta? Iau repede pe mine un prosop, cam scurt ce-i drept, si ma indrept cu picioarele umede spre usa. Scoteau un sunet asa de amuzant pe parchet zici ca eram rata incaltata. Deschid usa iar fata mi-a picat in secunda urmatoare. In fata usii mele era Edward, rezemat de tocul acesteia iar acum ma studia din cap pana in picioare in timp ce buzele i se arcuiau intr-un zambet pervers.

 - Ce dracu' cauti tu aici? il intreb nervoasa

- Am lasat o discutie neterminata la magazin si nu imi place sa raman cu dubii, imi raspunde el in timp ce ochii lui se plimbau pe corpul meu nestingheriti.

    Am inceput sa ma inrosesc din cap pana in picioare si simtem cum pulsul meu o ia razna.

  - Ai sa ramai cu dubiile si cu multe altele i-am zis eu taios. Acum pleaca deoarece sunt ocupata si nu am chef de vizite de curtoazie, vorbim maine la birou si am dat sa inchid usa.

    El o impinge o piciorul si intra in casa fortandu-ma sa ma dau inapoi.

 -  Eu am zis ca avem de vorbit asa ca vom vorbi indiferent daca tu ai sau nu ai chef.

- Zau?! Dar cine te crezi tu, ma rog ? Sa intri in casa mea ca in patul unei fufe de-ale tale? Daca esti tu marele milionar Edward Woods asta nu inseamna ca poti sa faci ce vrei tu! am zis eu rabufnind dintr-o data.  Iti poti etala farmecele tale tampite in fata altor femei care stau in limba sa le dai atentie, dar cu mine nu merge si nu mai incerca degeaba ca nu ai sanse. Acum, te rog frumos iesi dracu' afara din casa mea ca nu am chef de fata ta in seara asta, am incheiat eu plina de nervii.

- Uite ca eu nu am chef sa plec si tu o sa imi dai cateva explicatii fie ca iti place sau nu! Ce a fost cu toata scena aia din supermarket? Eu nu prea am inteles-o!

   M-am uitat la el si mi-am zis sa ii spun ce vrea si dupa sa se care naibii ca deja nu mai gandeam limpede. Eu doar in prosop si el intr-un tricou si jeansi nu era combinatia tocmai perfecta.

  - Nu este vina mea ca inteligenta ta lasa de dorit, am zis eu intorcandu-i spatele. Mie nu mi s-a parut ca a fost nici o scena, m-am comportat cat se poate de normal dupa ce nu ai catadicsit sa apari astazi.

-  Am avut o urgenta si de aia nu am putut ! 

- Si urgenta ta era blonda sa inteleg... am zis eu sarcastica

- Aaa...acum imi dau seama, esti geloasa pe domnisoara de la magazin, imi zice el afisand zambetul ala strengar care a inceput sa ma inebuneasca.

- Eu? Geloasa? pe cine si pentru ce? Auzi, ai o imaginatie cam bogata pentru ora asta, ii zic eu incercand sa disimulez.

- Nu mai incerca sa te prefaci pentru ca am ajuns sa te cunosc destul de bine si stiu cand minti, imi zice el in timp ce se aproprie amenintator de mine si imi cuprinde talia in amandoua maini tragadu-ma aproape de el. 

   Incep sa merg cu spatele pana ce talpa piciorului atinge fusta mea aruncata pe jos. Edward observa hainele mele aruncate pe jos si ridica o spranceana in semn de intrebare. Eu il privesc direct in ochi si ii raspund cu o voce hotarata

AtractieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora