Глава 13

478 37 3
                                    

Събудих се. Днес е събота и имам рожден ден. Реших да не излизам от стаята си. Беше 11:30 аз огладнях. Добре че имах половин кутия с пица. Та наядох се и седнах да гледам филми. Докато съм гледала съм заспала.
Събудих се в 18:57 от тропане по вратата ми и виковете на Сиси. Станах и и отворих.
- Хайде обличай се. Ще се съберем в къщата на Зейн с момчетата по случай рождения ти ден!- каза ентусиазирано.
- Имам ли право на глас?- попитах с надежда. Тя само поклати глава отрицателно- Офф хобаво- отидох до гардероба извадих си дрехи и се облякох.

 Тя само поклати глава отрицателно- Офф хобаво- отидох до гардероба извадих си дрехи и се облякох

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Излязохме и тръгнахме към къщата. Когато стигнахме, тя ме избута да вляза вътре. И когато влязох:
- ИЗНЕНАДА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ!- извикаха всички.
- Много ви благодаря.- казах. Някой ме прегърна отзад. Обърнах се и видях Зейн
- Здравей Лили, сега от теб искам да се качиш в моята стая и там ще намериш моя подарък.- аз се засмях и кимнах. Качих се по стълбите и влязох в стаята му. Там имаше една торба. Когато я отворих, вътре имаше великолепна рокля. Облякох я.

Слязох долу

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Слязох долу.
- Харесала си подаръка?- обърнах се и видях Зейн.
- Дап. Хайде да се забавляваме!!😃- казах и се засмях.
Минаха няколко часа. Реших да ида в кухнята и да си взема питие. Но това беше най-голямата ми грешка. Видях Зейн да се натиска с Пери- бившата му. Стоях и го гледах. Снимах ги няколко пъти. Дори им направих видео. Съмзи се стичаха от очите ми. Излязох от кухнята, а после и от къщата. Прибрах се и легнах.

На сутринта:

Събудих се. Оправих се и реших от сега да се захвана с домашните, за да може после да имам време да размишлявам. Отидох да търся книги с историята на Лондон в " библиотека" ни. Докато търсех бутнах няколко книги, а от тях се показаха няколко листа. Любопитството ми надделя. Вдигнах ги и прочетох"Документи за осиновяване" какво? От долу беше моето име. Как е възможно? Не не не,не е възможно. Те...те лъгали са ме 18 години. След всичко това реших да намеря моите родители. В документа пише че биологичната ми майка е Джина Далас, от Калифорния е и че ме е дала на 1 месец. Качих се в стаята и извиках Кат. Когато дойде и разказах всичко.
- И сега какво смяташ да правиш?- попита ме.
- Ами смятам да замина за Калифорния. Ще съм на хотел и ще търся родителите си. До сега знам че майка ми се казва Джина Далас!- казах аз.
- Първо и аз идвам с теб и не приемам откази и Второ да не каза Далас- исписка тя.
- Да защо?- попитах объркано.
- Как защо? Не си ли чувала за Камерън Далас?- аз не казах нищо- Офф да не си расла в гората? Той е много известен. Ще гледаш всичките му видеа!- заповяда ми.
- Добре добре, сега да лягаме. Резервирах билети за утре в 14:00 . Така ще се чакаме на летището в 13:40. Става ли?- питах. Тя кимна. Легнахме си.

На сутринта:

Събудих се, както и Кат от алармата. Изпратих я и се заех с багажа си. Когато бях готова написах 3 писма и ги оставих в стаята на Сиси.
Стана време да тръгвам, извиках си такси и излязох през терасата, защото доведените ми родители си бяха в къщи. Качих се в таксито и потеглих.

Гледната точка на Зейн:

Видях как Лили скача от терасата си със сак. Къде ли отива??

Гледната точка на Лили:

Стигнах летището. Намерих Кат. След малко се качихме на самолета. Няма връщане назад. Сложих си слушалките, пуснах си музика и съм заспала...

Следва продължение

Дано ви хареса😃😃

Моят животWhere stories live. Discover now