Глава 27

369 29 0
                                    

.... КРИС!! Това не може да бъде. Той защо е тук? Какво ще прави с мен? Дали ще ме нарани? Толкова въпроси се въртят в главата ми. Той се приближи.
- Здравей красавице! Отдавна не сме се виждали. Станала си още по хубава. И това тяло. Много ще се забавляваме заедно!- каза и прехапа усни. Веднага се сетих за какво говори.
- Ако си мислиш че ще спя с теб, жестоко се лъжеш!- изсъсках срещу него. Той се засмя.
- Само ти така си мислиш. Повярвай ми когато започна ще ме молиш да не спирам.
- Моля те. Пусни ме.- казах и една сълза се спусна по бузата ми.
- Няма да стане. А дори и да крещиш, нама кой да те чуе. Далеч от града сме.- засме се и опита да ме целуне, но аз извърнах глава.- Целуни ме- той ме целуна но аз не отвърнах. След което той ме стисна за китката и аз истенах от болка. Използва момента и набута езика си в устата ми. Изучаваше подробно устната ми кухина, докато аз се опитвах да го избутам. Най накрая се отдръпна от мен. Усмихна ми се.
- Утре довършим започнатото. До леглото има сак с дрехи. Преоблечи се и заспивай. Утре ще ти трябва енергия, защото ще те изчукам и то здраво.- докато казваше това ме развърза. Излезе от стаята, като заключи. Отидох до леглото и си изкарах дрехи. Облякох се и легнах на леглото. Замислих се. Той щеше да ме изнасили ОТНОВО!! Как стигнах до тук? Защо все на мен?  Докато съм мислела съм заспала.

Извинете за късата глава. Може би ще пусна следващата през уикенда.

Моят животWhere stories live. Discover now