Глава 20

440 29 1
                                    

Гледната точка на Лили:

Събудих се и се сетих за вчера. Облякох се.

Когато бях готова тихо излязох и се качих на покрива

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Когато бях готова тихо излязох и се качих на покрива. Загледах се в далечината. Не след дълго усетих ръка на рамото си. Обърнах се и видях Кам. Той седна до мен.
- Ще ми разкажеш ли?- много добре знаех какво питаше. Преглътнах и започнах:
- Беше преди три години. Още не се бях запознала с Кат....- и започнах с историята си.

Ретроспекция:
Преди три години. Неутрална гледна точка.

- Хайде ще бъде много забавно. И Крис ще е там.- Ан убеждаваше Лили да отидат на купон.
- Стига Ан, знаеш че не съм по купоните. Пък и какво ще правя там. Ти ще си с Крис и ще ме зарежеш.- отговори 'и Лили.
- Няма да те зарежа. Пък и без теб няма да е забавно. Хайде. Моля, моля, моляяяя...- започна да мрънка Ан.
- Офф добре, добре само спти да мрънкаш.
- Ураа. А сега да те облечем.

След 2 часа вече бяха пред къщата на Ан. Лили беше с къса прилепнала рокля и черни токчета, а Ан с синя рокля пантофки. Двете момичета влязоха вътре. Видяха Крис и се запътиха към него. Всичко вървеше добре. На Лили 'и стана лошо и каза на Ан че отива да тоалетна. Вървеше по коридора когато някой я хвана за ръката и я заведе в една стая. Това бе Крис.
Когато вратата се затвори той притисна Лили към стената и започна да я целува и обарва. След малко каза:
- Слушай сега кучко от три месеца излизам с твоята приятелка за да мога да те вкарам в леглото. И сега ще стане по лесния или трудния начин!- заплаши я. Битна я на леглото и се надвеси над нея и започна да я целува. Скоро и двамата бяха голи. Лили не успя да избяга и беше изнасилена от гаджето на най добрата 'и приятелка. Отне 'и най ценното. Нейната девственост. Когато Крис бе задоволен се изправи и започна да се облича. Лили също се облече обляна в сълзи. Тъкмо да отвори вратата тя се отвори и през нея влезе Ан. Когато видя клетката очите 'и се разшириха.
- Как можа- извика тя през сълзи.
- Ан извинявай тя ми се нахвърли и аз не можах да се измъкна- каза Крис.
- Това не е вяр...- Лили беше прекъсната от Ан.
- Спри!! Не искам да те виждам повече. Мислех че сме приятелки, но съм се объркала. Напосни къщата ми.- извика Ан. Лили се прибра.

На следващия ден всички знаеха за случката. Обиждаха я, смееха 'и се. Никой не 'и вярваше освен един човек. Това беше Рик нейният приятел, който винаги 'и помага. Накрая откри начин да спре болката. Когато е наранена или тъжна отива под душа с ножче и прави разрези. Скоро след това започна да тренира бокс.
През едно лято Лили се сприятели с Кат. Тя знаеше за рязането но въпреки това и стана приятелка. След тежък ден тя пак го направи. Кат я спря, а Лили 'и обеща да не го прави. Въпреки това го направи пак. Този път бе спряна от сестра си и Рик. Като разбраха от колко време го прави спряха да 'и говорят. С целта тя да спре да се реже. И проработи Лили не издържа и седмица без тях. Обеща им да спре и този път тя удържа на думата си.

Край на ретроспекцията

Неутрална гледна точка:

Лили вече плачеше, а Кам я бе прегърнал.
- За това ли се разстрои когато Джонсън те попита онзи въпрос първата вечер?- попита момчето. Лили кимна.- Хайде да влезем вътре и да гледаме филм. Ще сме само аз и ти. Като наш ден. Съгласна?- тя пак кимна. Влязоха в стаята на Камерън, изтеглиха си филм и легнаха. Слад края на филма Кам погледна към Лили и видя че е заспала. Усмихна се и я цеуна по челото. Стана, преоблече се и пак се върна при нея. Зави ги и прошепна- Обичам те сестричке!- и заспа.

Съжалявам че не съм качвала скоро, но съм заета от училище. Не знам кога ще мога да пусна следващата глава.

Моят животWhere stories live. Discover now