Глава 26

453 30 4
                                    

16:00 часа
Гледната точка на Лили:

Вече сме в Лондон. Утре ще е сватбата.  Настанихме се в хотел. Аз бях в стая с Том. Решихме да идем да си купим дрехи за сватбата и за разведем Мади и Том из града. Исках и да си сменя прическата, за това минахме и през фризьорския салон. Вече косата ми изглежда така.👇

👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Прибрахме се и си легнахме.

На следващия ден.

Събудих се в 07:26.  Реших да събудя и Том. Обърнах се към него и го побутнах. Нищо. Пробвах пак. Отново нищо. Тогава се сетих как ще се получи. Недвесих се над него и го целунах по устните. По едно време усетих че отвръща на целувката и ме притиска към него. Засмях се и се отделих.
- Искам винаги да ме будят така- каза и се усмихна. Аз се засмях и станах от него.
- Искай си. Ти сега харесваш ли някой?- реших да го питам.
- Ъмм... не защо?
- Защото знам идеалния човек за теб. Той е забавен, мил и просто страхотен. И е гей като теб.- щом казах това очите му светнаха.
- Трябва да ме запознаеш с него.
- На сватбата. А сега да слизаме и да тръваме. Мади и Кат сигурно ни чакат.- казах и се дооправих. И той се облече и слязохме долу. Видяхме другите и тръгнахме към мястото на сватбата. Показахме поканите и влязохме. Имаше две палатки, където в едната се обличат булката и шаферките, а в другата младоженеца и шаферите(не знам дали се казват така). Също имаше олтар и нещо като сцена. Явно ще има жива музика. Отидохме в палатката на кака. Когато я видях я прегърнах.
- Ъмм... извинявай но познаваме ли се?- попита.
- Ти сериозно ли? Не ме ли позна? Ще го запомня! Няма ме от колко? Четири месеца, а ти вечси ме забравила!- престорих се на засегната.
- Чакай... Лили?! Тили си?- кимнах- О Боже мой. Колко си се разкрасила.- прегърна ме. Аз я запознах с другите.
- О... ъмм... Лили ще ни изпееш нещо нали?- попита ме.
- Аз не пея.
- О я стига! И двете знаем че пееш страхотно. Хайде, заради мен!
- Оххх добре добре. Но само ако и Том пее с мен.
- Съгласна. О и той ли е гаджето ти!- след като чух това се засмях.
- Не. Даже си мисля да го сватосам с Луи.
- О, и той ли е гей?- кимнах- Супер, а сега да се обличаме.

Моят животWhere stories live. Discover now