Глава 19

392 28 3
                                    

След 2 месеца.

Станаха доста неща. Аз излизам с Джак Джонсън. Кат ми призна че харесва Наш. И като казах Наш с него много се сближихме. Споделяме си всичко. Днес всички сме се събрали на филмова вечер. Всички без Джак каза, че имал работа. По едно време телефона ми избибрира че имам съобщение. Станах и отидох в кухнята. Имах гласово съобщение от Джак. Пуснах го и от другата страна чух:
- Оо Боже!! Даа... давай. давай. Охх.. дааа!!!- беше женски глас. Не мога да повярвам. Продължих да слушам.
- Ооо.. скъпа ти си невероятна.- това... това беше Джак. Звъннах му, включи се гласува поща. Оставих му съобщение и изкрещях:
- Щом е така КЪСМЕ!!!- затворих. Усещах горчивите сълзи да се спускат по бузите ми. Излязох от кухнята и по най бързия начин се качих в банята си. Извадих ножчето и го прокарах по ръката си. И така още няколко пъти.

Гледната точка на Кам:

Чухме викове от кухнята. След малко Лили излезе с зачервени очи. Плакала е. Питахме я какво има, но не ни отговори. Всички влязохме в кухнята и видяхме че на телефона има съобщение от Джак. Изслушаме го. Не мога да повярвам че 'и е изневерил.
- О не не не трябва да отидем при Лили. Веднага!!- каза Кат притеснено и се заузкачва по стълбите. Ние я последвахме. Влезе в банята, а аз след нея. Гледната ме стъписа. Лили седнала на пода, заобиколена от кръв стичаща се от раните на ръцете, които си беше направила с ножче. Отидох до нея и я вдигнах. Измих я от кръвта и я оставих на леглото. Веднага заспа. Реших че утре ще я попитам за това. Отидох в стаята си, съблякох се и легнах.

Съжалявам че не съм качвала скоро, просто съм натоварена от училище. Дано да ви е харесало.

Моят животWhere stories live. Discover now