18 ▶ | "BAĞIMLI"

333K 15.6K 3.7K
                                    

Bölüm İthafı : Bol ve satır arası yorumlarıyla beni sevindiren, songul556 ya. Bilgisayara geçtiğim zaman gerçek bir ithaf yapacağım.

Bol yorum yapan bir iki okurum daha var onlara diğer bölümlerde ithaf yapacağım 💕

18. BÖLÜM : BAĞIMLI

Genç kız, gözlerini Edim'in kollarında, başı göğsündeyken açtı. Genç adam sanki hiç bırakmayacak gibi sarılmıştı, kendisi de pek farklı sarılmadığını anlamasıyla kollarını çekti. Başını, genç adamın yüzünü görmek için yukarı doğru biraz kaldırdı, Edim'in çıplak göğsünde hareket etmek, içini tuhaf bir hisle doldurmuştu. Gözleri, aralıklı olan dudaklarına kaydı, yaptığı sanki kötü bir şeymiş gibi başını tekrar aşağıya doğru çevirdi. Onunla aynı yatakta uyuduklarından beri ilk kez Edim'in kollarında uyanıyordu ve Edim'de ilk kez yanındaydı. Kaşları çatıldı, dün söylediği sözler aklına doldu hemen. Niye bu ara böylesine tuhaf davranmaya başladı ki?

Hah! Niye olacak, yine kafasını karıştırmak için.

Ama bu defa Edim'in oyununa gelmeyecekti...

Bugün... Bugün hap işini halletmeliydi. Sonra da burdan kurtulmalıydı. Ofladı, elinde kredi kartı vardı. Nakit paraya ihtiyacı vardı, nasıl temin edebileceğini düşünürken aklına Nergis geldi. Kesinlikle kendisine yardım ederdi.

Kollarından çıkmak için hamle yapmasına rağmen çıkamıyordu. Bir an uyuduğundan şüphe ederek başını tekrar Edim'e çevirdi, gözleri kapalıydı. Tekrar çıkmak istedi yine aynıydı. "Edim," dedi sıkılmış bir tonda. Gövdesini sarsarak yeniden seslendi. "Edim."

Edim daha sıkı sarılıp, "Hı," diye bir mırıltı çıkardı.

Genç kız huysuz bir dudak büküşle söylendi. "Kalkmam gerekiyor, bırak artık beni."

Genç adam, gözlerini açtı. "Neden?" diye sordu hafif bir homurtuyla. Yeni uyandığı için sesi kalın ve boğuk çıkıyordu.

"Duş almam gerekiyor," diye homurdandı. "Bırak artık."

"Hayır, bırakmamı istiyorsan seni öpmeliyim," diyerek kızın çenesinden tutup dudaklarına yaklaştı.

Genç kız, "Beni her aklına estiğinde öpemezsin," dedi yüzünü diğer tarafa çevirirken.

Edim'in yüzünde rahatsız bir ifade belirse de birkaç dakika sonra yüzündeki rahatsız ifade kayboldu ve sakin bir gülümsemeyle yüzü hareketlendi. Kendine güveni ve zeki olduğu yeniden ortaya çıktı. Ardından Edim'in dudakları, kırmızı dudaklara yapıştı ve böylece Lavin'e cevabını vermiş oldu. Genç adam kızdan ayrılıp, "Gidebilirsin," dedi alayla. Kollarını kızdan uzaklaştırıp, geri çekildiğinde kendinden emin tonlamayla ekledi. "Eğer istediğim zaman sana dokunamayacaksam bunu bana göster, kaplanım."

Lavin'in ince dudakları oynar gibi oldu ama hiçbir şey demeden yanından kalktı. Eğer ağzını açarsa yeniden kendisini yatakta bulabilirdi. Hem az kalmıştı, yakında ondan ve söylediği anlamsız kafa karıştırıcı şeylerden kurtulacaktı. Hap bulduktan sonra...

Aceleci adımlarla banyoya girerken, Edim, doğrulup yatak başlığına yaslanarak kızın adımlarına odaklanmıştı. Ayaklarını sürüyerek yürümüyor, aksine adımlarını canlı ve uzun atıyordu. Ve kalçaları... Şehvetle gözlerini kıstı. Genç kızın teniyle uyum içinde olacakları günü sabırsızlıkla bekliyordu. Bu sırada kızın sessiz, söylenişini duydu. "Göstereceğim sana, merak etme," diye kendi kendine homurdanıyordu Lavin...

İNTİKAMIN PENÇESİNDE (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin