4. Sen Döşe Ben Seve Seve Geçerim

78.2K 4.4K 625
                                    

İyi okumalar canlarım ❤️



...






Adamın etkisinden kurtulması gerekiyordu. Biraz yukarısı nefesiydi ve buna hazır değildi. Ama anlamıştı, Yiğit kendini fazlasıyla zorlayacaktı. Onunla aynı evde yaşamaya başlayınca bu yakınlaşmalar artacak ve sonunda bir yerde kopacaktı. Kopacak noktanın kendi istediği yer olmasına dikkat edecekti, tabii adamın ateşiyle birlikte tutuşmaz ise...

Ellerini Yiğit'in göğsüne dayayıp kendinden biraz uzaklaştırdı. Gözlerinin ton değiştirdiği adamın bakışları çoktan tutuşmuş gibiydi. "Bilerek yaptın, anne diyebilirdin bende bu kadar sinirlenmezdim."

Yiğit kızı bırakıp koltuğuna oturdu. "Sanırım, evet." dedi.

"İyi. Ağzının payını da aldın mı, bari?" eliyle saçlarını düzeltip kayıtsız görünmeye çalıştı.

"Aldım aldım da gerek yoktu." Ayakta ve yanında duran kızı tepeden tırnağa gözleriyle yercesine baktı.

"Bakma öyle!" Yiğit'in yanından ayrılıp masanın önündeki koltuğa ilerlerken gülümsemesine izin verdi. Ama oturacağı anda yüzünden sildi Aslı.

Sonrasında gelen avukat eşliğinde atılan imzalar ve başlatılan nikah işlemleriyle geleceklerini bir sonuca bağlamak için en büyük adımları atmışlardı. Bir saatten fazla süren işlemlerin ardından montunu üzerine giydi Aslı. "Gidiyorum. İnzivan başladı canım."

"Başlama yine Aslı. Seni duyanda evimde haremim var zannedecek." deyip Aslı'nın yanına geldi. "Hadi seni eve bırakayım ya da istersen birlikte bir şeyler yapabiliriz."

"Kızlara sözüm var. Birlikte eğlenmeye gideceğiz. Yarın gece de nöbetim var. Gördüğün gibi çok müsait değilim."

Nasıl olsa evleneceklerdi. Birlikte yaşayamaya başladıklarında her müsait vaktini zevkle dolduracaktı Yiğit. "Peki," dedi. "Şimdilik peki."

...

Her zaman gittikleri mekanda Fırat ve Murat ile birlikte biraz kafa dağıtmak için bir araya gelmişlerdi. Murat'ın Azra sevdası kafasına vurmuştu. Hastaydı kadına. Ama tek bir yaklaşım göremiyordu. Gerçi pek peşinde gezdiği de söylenemezdi. Ama bu gördüğünde deli gibi etkilenmediğini göstermiyordu.

"Hiç anlaşılmıyor. Konuşmaları çok sert ve kararlı. Kestirip atıyor. Kendinden zerre taviz vermiyor." dedi Yiğit.

"Tanımadığın bir Aslı. Ne bekliyorsun ki? Onunla yeni tanışıyorsun. Bence daha fazla vakit geçirmelisin onunla. Bir kırılma noktası olacaktır. Onu etkilemenin bir yolu muhakkak vardır." dedi Fırat.

Yiğit başını sağa sola salladı. Dün odasında kızın çenesindeki dikkat parçalayan gamzesine çekilişini hatırladı. Kendisi dağılmıştı ama Aslı da en küçük bir etki görememişti. "Fazla inatçı ya da benden etkilenmiyor."

Murat çenesini sıvazladı. "O bir kadın ve bir kadının kalbine girmek o kadar zor olmasa gerek. Sen onu seviyorsun bir de bunu hesap et. Aklını çelmek senin işin." dedi.

"O beni sevmiyor ama sorun bu!" diye isyan etti Yiğit. "Olabilir. Ama başkasını da sevmiyor kalbi boş demek. Bu da sana önü açık yol." diyen Fırat'a eğreti bir gülüş sundu Yiğit. "Kalbi boş! Aslı'nın hem de. Ona karşı ne hissediyorsam o bunların hiç birini haketmiyor. Kolunda gezdirdiği adamları teker teker öldürmek istiyorum." dedi dişlerinin arasından.

Fırat, "Başka birini seviyor olsa seninle evlenmeyi asla kabul etmezdi. Kendin söylüyorsun; o da evlenmek hatta seninle mutlu olmak istiyor. Yani en azından aldatılmak istememesi bunu gösteriyor. Belki iki yıl değil de elli yıl evli kalacaksınız. Bu zamanı uzatmakta senin elinde kız bunu da hesap ediyor dikkatli düşünürsen." dedi.

Yaparım Bilirsin -Tamamlandı- GSA serisi 1. Kitap Where stories live. Discover now