24. Çok Aşığız

38.6K 2.8K 103
                                    

Keyifli okumalar.....

...

Kocasının ardına taktığı korumaları atlatması şarttı. AZANES'a sürdüğü aracının orta aynasından arkasındaki arabayı arada gözetiyordu. Yapacaktı. Aklına koymuştu bir kez ve Aslı başaracaktı. Yiğit'in ne diyeceğini sonra düşünecekti. Çok kızacağına emindi ama önce bir başarsındı gerisi kolaydı.

Azra'nın şirketine girip kızın kendisi için hazırladığı şeylerin başına oturdu. Siyah peruğu eline alıp salladı Azra. "Manyaksın Aslı. Kocan öğrendiğinde burnundan getirecek, biliyorsun değil mi?"

"Evlendiğimizden bu yana düzene girmeyen ilişkimiz de Karahan'ın laneti var Azra. Ben mutlu olamıyorum. Yani evet mutluyum ama hep bir şey eksik sanki. İç huzur yok ikimizde de. Bunu yapmak zorundayım. Sonra kocamla upuzun bir tatile çıkacağım. Bas başa..." deyip göz kırptı arkadaşına.

"İyi madem. Aslı'yı Aslıye yapalım da magazincilere ve peşindekileri atlat."

...

Azra'nın arabasını alarak peşindeki adamları atlatmıştı. Gideceği yere varmak üzereydi. Başına taktıgı kömür karası peruk, üzerine giydiği siyah elbise bir de simsiyah güneş gözlükleriyle kusura bakmasın Yiğit bile tanıyamazdı Aslı'yı. Parmaklarını direksiyona ritmik şekilde vururken geçen gece Nazlı ile yaptığı konuşmayı düşündü.

"Şirketin ne kadarı benim? Ya da ne kadar söz hakkım var?" diye sormuştu Nazlı'ya. Nazlı önce anlamaz bakışlarla atmış ama kurcalamamıştı.

"Her iki işçiden biri, her yüz bilgisayardan ellisi, hatta holdingi bölecek olsak yarısı senin ve evet söz hakkın var."

Aslı bir iki saniye düşünmüştü. "Yeni biriyle ortak olabilir miyiz? Ya da yeni bir işe girişim yapabilir miyiz?"

"Yani abim holdingin başkanı onun onayı olması şart. Ama olmasa da sen kendi yüzde elli hissenle dilediğini yapabilirsin."

Nazlı'ya gözleri kısık baktı. "Sen de benim çalışanım mısın yoksa abinin mi ?" Ne salakça bir soruydu. Bugüne kadar neden hiç ilgilenmemişti ki holdingle? Doktorluk hep cazip gelmişti. İyiki de gelmişti.

Kaşları çatık olan Nazlı, "bilmem, hiç düşünmedim. Ben holdingin finansal bölümüyle ilgileniyorum. Aslı sen ne yapmaya çalışıyorsun?"

"Sadece fikir sahibi olmak için soruyorum. Çok paramız var mı? Yeni bir işe girebilir miyiz peki?"

Nazlı kahakaha attı. "Çoookkk zenginsin Aslı. Tahmin bile edemezsin. Ve istediğin her işe girebilirsin. Tabii abim izin verirse." demişti.

Direksiyonu tutan eli gerildi. Kesinlikle izin vermeyecekti. Zaten Aslı'da istemiyordu izin falan. "Madem yüzde elli hakkım var kullanırım ... da Nazlı'yı nasıl tarafıma çekeceğim?" diye düşünüyordu.

Arabasını park etti. Tenha bir yer olarak seçtiği sahil kenarına gelmişti. Geçip bir masaya oturdu. Beklediği kişi gelmemişti. Hoş gelse nasıl tanıyacaktı ki. Kendine bir çay söyledi. Etrafına göz gezdirmeyide ihmal etmedi. Görüş alanına giren adama bakıp telefonunu eline aldı. Onu aradı. Karşındaki adam telefonu açınca, "On beş metre sağındaki masadayım. Siyah saçlı." dedi ve kapatıp telefonu yerine bıraktı. Çeyrek dakika sonra karşısına oturan takım elbiseli adı gibi kendi de karanlık görünen Karahan'a baktı. Karahan'da pek iyi bakıyor sayılmazdı.

"Seni dinliyorum. Beni buraya neden çağırdın? Ve bu halin ne?" diye sordu Karahan.

Aslı etrafına göz atıp gözlüğü başının üzerine koydu.. "Ben medyatik biriyim. Artı evliyim. Her neyse..." diyerek ellerini masanın üzerinde birleştirdi. "Karahan Atabey... Seni tanımıyor değilmişim. Ama çok da tanımıyormuşum. Yani aynı camiada yaşayıp seni neden tanımadım hiç bilemiyorum. Buna da her neyse..."

Yaparım Bilirsin -Tamamlandı- GSA serisi 1. Kitap Onde histórias criam vida. Descubra agora