12. Seni Özledim Kadın

61.9K 3.5K 325
                                    

Keyifli okumalar...

...

Aslı uzandığı koltuktan karnına baktı. Beyzbol topu, futbol topu, basketbol topu derken şu an da plates topu kadar olan karnında ellerini gezdirdi. Hiç durmadan hareket eden iki adet küçük çaplı canavar Aslı'nın her hareketini kısıtlamıştı. Yardım almadan ayağa kalkamıyordu. Sekizinci ayı içerisindeydi artık.
Bel ağrıları, bacak ağrıları, ayak şişmeleri ardı ardına gelmiş Aslı'yı yardıma muhtaç etmişti.

Elindeki uzaktan kumandayı karnının üzerine bıraktı. Kumanda bir aşağı bir yukarı hareket ederken dayanamayıp kahakaha attı. Çocuklarını içinde kıpır kıpır hissetmek inanılmaz keyif veriyordu ona. Resmen içerideki canlılarla oynuyordu.

"Sen yine çocuklarla oyun mu oynuyorsun?" Kocasına çevirdi bakışlarını. "Ama çok tatlılar Yiğit. Baksana biri sağdan biri soldan durmadan kıpırdıyorlar ya deliriyorum keyiften."

Aslı'nın yanına diz çöktü. "Bugün nasılsın?" Aslı gülümsedi kocasına. "Ağrılar olmasa çok iyiyim. Sen anla artık, sekiz aylık dogursam sıkıntı olur mu? Çok sıkıldım." Dudaklarını büze büze konuşuyor ve Yiğit'ten medet umuyordu.

"Dayan Aslı'm çok az kaldı. Sonra seni istediğin yere götüreceğim. Nereye istersen... Bebekleri anneme bırakırız."

"Ben çocuklarımı bırakamam. Aylardır içimde taşıyorum. Olmaz annende gelsin bizimle..."

Yiğit onun bu dengesiz haline güldü. "Tamam annem de gelsin."

Yiğit elinden tutup karısını oturur vaziyete getirdi. Arkasına yastık koyup yanına oturdu. Bir elini çocukları üzerinde gezdirip digerini karısına doladı.

"Bu dengesiz aşıkları ne yapacağız Aslı?"

"Hangisi? Hepsi dengesiz."

"Haklısın ama Azra ile Murat'ı görmeliydin bugün. Azra, Murat'a makas fırlattı."

Kıkırdamasıyla kocasına sokuldu. "Hiç şaşırmadım. Neden peki?"

"Yeni katalog için erkek mankenleri Azra, ben ayarlarım diyince Murat'ta bayan mankenleri de ben ayarlarım dedi, kıyamet koptu."

"Bence bunları everelim. Uzak kaldıkça birbirlerine giriyorlar. Evlilikte keramet var ya hani."

Yanağından makas aldı Yiğit. "Bak sen kerameti de öğrenmiş."

"Annen sağ olsun."

"Amin. Aras ve Zeynep'i ne yapacağız? Arkadaşların bizimkilere çektiriyor resmen."

"Bence suç Aras'ta hiç Zeynep'e kızma! Kardeşinin eli ayrı, gözü ayrı oynuyor. Sonunda benden fırça yiyecek demedi deme."

"Huyumuz kurusun benziyoruz işte." Karısına yan bir bakış attı Yiğit. Kendine çaki bebek edasıyla dönen kadına gülümsedi.

"Ney ney, senin o elini gözünü kör neşterle oyarım Yiğit." Aniden sinirlenen Aslı doğrulmaya çalıştı. Ama çok başarılı değildi.

"Dur deli kız şaka yapıyorum." Kendine geri çekti Aslı'yı ki zaten sadece kıpırdayabilmişti. "Şakası bile kötü yapma bir daha."

Yaparım Bilirsin -Tamamlandı- GSA serisi 1. Kitap Where stories live. Discover now