26. Bana Her Yer Paris

38.5K 2.8K 283
                                    

Keyifli okumalar.....

...

26.



Bir şeyler yapacaktı ama ne?! Düşünüyordu ve Zeynep'in balayında olmasıyla kafasındaki tilkilerin kuyruklarını bir türlü yakalayamıyordu. Beyin fırtınası denen bir şey vardı ve Aslı için Azra ve Zeynep o fırtınanın rüzgarlarıydı. Aslı da içinden esip geçen. Evde oturmakla olmayacağına karar verip yerinden kalktı. Nazlı ile Asya'yı bulabilirdi. Nazlı öğlenden sonra gelmişti. Evde olduğunu biliyordu.

Nazlı'nın odasına girdiğinde Asya'nın odada olduğunu görünce gülümseyerek yaklaştı. Yatağın ucuna oturdu. Keyifsiz halini bir kaç gündür iyiden iyiye görebiliyordu kızlar.

"Abla ne oluyor?" diye sordu Asya.

"Ne ablası, ne?" çemkirdi Aslı.

Asya sertçe yutkundu. "Tamam kızma Aslı." dedi. Kardeşini kırdığını anlayan Aslı derin bir soluk alıp verdi. "Özür dilerim biraz gerginim," diyerek gönlünü aldı.

"Abim de gergin Aslı neyiniz var?" diyen Nazlı ya baktı. 'Senin saadetin için uğraşıyorum başıma gelmeyen kalmadı. 'diyemedi.

"Ha biz ... biz biraz tartıştık ama o hatalı ve kabul etmiyor. Şimdi evden çıkıyoruz Azra ile buluşacağız ve bana dahiyane fikirler vermenizi istiyorum." dedi göz kırparak.

Şaşkın şaşkın bakan kızlarda göz gezdirdi. Tabii bu kızlar beyin fırtınası yapmayı pek bilmiyorlardı. Belki biliyorlar ama Aslıca yöntemlerden haberleri yoktu.

"Hadi çıkalım." deyip çekiştire çekiştire evden çıkardı kızları. Neriman annesine, "Alışverişe gidiyoruz." dediler.

...

"Yiğit benim önemde diz çökecek. Affet beni diyecek, artık şart oldu!"

Azra, "Sen kafayı yemişsin. Gül gibi kocadan daha ne istiyorsun, manyak karı?!"

Aslı gözlerini devirdi. "Özür istiyorum."

Nazlı, "Ne yaptı Aslı söylesene?" dedi.

Ucundan kıvıra kıvıra anlattı Aslı. "Yani ben ondan bir şey istedim ama o beni yanlış anladı."

Asya, "Yanlış aldıysa işin kolay, tribe devam et." dedi.

"Ederim ama o da bana trip atıyor. Ve ortada buluşamıyoruz."

Ne kadar düşündülerse de hiç bir şey bulamadılar. Aslı bunu yine Zeynep'in yokluğuna bağladı.

Kafeden dışarı çıktılar. Asya ve Nazlı, Aslı'nın aracıyla geldiği için yine onunla döneceklerdi. Azra kendi aracına doğru ilerledi. Arabasına bineceği esnada arkasından bir araç Azra'nın kırmızı kızına büyük bir gürültüyle çarptı. Arabanın arka tamponu ağır darbe görmüştü ve bununla bitmemişti.

Azra'nın aracı çarpmanın etkisiyle önünde park etmiş olan Aslı'nın arabasına çarpmıştı. Aslı ve kızlar araçtan inerek Azra'nın yanına vardılar.

"İyi misin Azra?" diye telaşla sordu Aslı. Azra iyi olmasına iyiydi de kırmızı BMW'si hiç iyi değildi. Hem önden hem arkadan alınan darbeyle Azra'ya göre yıkım yaşıyordu kızı.





Yaparım Bilirsin -Tamamlandı- GSA serisi 1. Kitap Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora